• Träningsmatch mot IFK Sunne

Andra träningsmatchen spelades under lördagen i Karlstad Airdome och motståndare var IFK Sunne. Vi började matchen bra och var riktigt påkopplade de första 20 minuterna. Vi tar ledningen genom William "Ferna" Fernström som placerar in bollen snyggt bakom sunnemålisen. Efter ledningsmålet blir vi alltmer passiva och hamnar i Sunnes tempo och de kan efter ca 35 min kvittera vår ledning. 1-1 i halvtid och vi är inte riktigt nöjda med andra halvan av första halvlek. Vi pratar igenom vad vi behöver förbättra inför andra halvlek men tyvärr blir det inga fler mål I matchen utan den slutar 1-1. Vi gör en bättre match mot Sunne än vad vi gjorde mot Arvika och det är ett steg i rätt riktning men det känns som att det saknas något. Vi får ta nya tag och fortsätta nöta på vissa saker och så får vi testa inför nästa match. A-Herr 12 mar 2023 0kommentarer
  • Träningsmatch mot IK Arvika Fotboll

Torsby IF Herr A var under söndagseftermiddagen och spelade årets första träningsmatch. Matchen spelades i Karlstad Airdome mot IK Arvika Fotboll. Matchen slutade 2-1 till Arvika. Första halvlek startade Arvika klart bättre än oss, vi var inte alls med till en början. Arvika tar ledningen efter 8 min där vi gör en riktig indianare i försvaret. Vi försöker komma in i matchen och efter 20 minuter får Mirre ett läge efter en fin framspelning av Carl men Arvikamålisen räddar friläget. Några minuter innan halvtidsvilan utökar Arvika sin ledning till 2-0 efter att vi förlorade boll på mitten under vår speluppbyggnad och det blir ett friläge för Arvikspelaren som inte gör något misstag. I halvtidspausen pratar vi om de tre saker vi kom överens om innan matchen och att vi behövde få igång rörelse samt bolltempo. Andra halvlek gör vi mycket bättre än den första, vi ligger lite mera rätt i positioner och bolltempot är något snabbare. Efter ca 15 minuter in i andra halvlek reducerar vi genom Mirre. Vi vinner en boll på mitten och bollen hamnar hos Erik J som lyfter en boll på djupet till Mirre som i sitt favoritläge sätter bollen i mål. Vi hade några fler lägen i halvleken som borde resulterat i något mål men det blev inga fler mål i matchen. Förlusten är inte mycket att säga om, det viktigaste är att ta med sig något från matchen och ta lärdom av vad det var som gjorde att det blev som det blev. Vi kommer träna på och bli starkare för varje dag som går och så tar vi nya tag i nästa träningsmatch som är mot IFK Sunne. A-Herr 26 feb 2023 0kommentarer
  • Eitech Cup 2023

Torsby IF herrar var under söndagen och spelade inomhusfotboll i Sparbankshallen Sunne. I den första matchen ställdes vi mot hemmalaget IFK Sunne. En lite trög start från vår sida resulterade i att Sunne tog ledningen i matchen, vi jobbade in oss mer och mer i matchen och kunde till slut nå en kvittering. Matchen slutade 1-1. I den andra matchen ställdes vi mot Ulvsby, vi var mer påkopplade i den matchen och gick snabbt upp i en 2-0 ledning för att sedan bjuda in Ulvsby i matchen. 2-1 blev sedan 3-1 och därefter 3-2, vi blev lite för bekväma och gör inte riktigt jobbet över hela planen, vi gör sedan 4-2 som också blev slutresultatet. I sista gruppspelsmatchen ställdes vi mot Ämterviks FF, i den matchen gällde det vem som skulle gå vidare till A-slutspel eller till placeringsmatcher. Vi var riktigt påkopplade från början och tog tag i spelet direkt. Vi gör 1-0 i matchen och fortsätter trumma på men det blev inga fler mål i matchen. Resultatet gjorde att vi vann gruppen och vi ställdes mot Västanviks AIF i semifinal. I semifinalen var vi ett nummer för stora för VAIF och vi kontrollerade tillställningen och vann med 4-0. I finalen skulle vi ställas mot Forshaga IF som spelat bra under hela dagen. Vi visste hur de skulle spela och vi ville spela vårt spel men vi skulle vara lite mer kompakta och försöka stoppa deras långa boll till forwards. Det blev inte riktigt som vi tänkte oss, en långboll från Forshagaförsvaret till forwarden, som skarvade bollen vidare till en framrusande anfallare som gör 1-0. Vi är nära att kvittera nästan direkt när vårt nyförvärv William Fernström blir fri med målvakten och lobbar över honom men bollen träffar ribban. Vi trycker på och försöker få till en kvittering men Forshaga utökar sin ledning till 2-0 som blir slutresultatet och Forshaga vinner därmed Eitech cup i Sunne, grattis. Vi kom inte upp i den nivå vi vill vara i i finalen men vi får ta med oss det positiva och jobba vidare och ladda för kommande träningsmatcher. // Ledarstaben A-Herr 5 feb 2023 0kommentarer
  • Svennis Cup 2023 har öppnat för anmälan

Nu har vi öppnat anmälan till SVennis Cup 2023. Välkomna att anmäla ert/era lag. Länk till anmälan: A-Herr 30 nov 2022 0kommentarer
  • Bingolottoförsäljning av Torsby IF:s lag vid COOP i Torsby

Torsby IF:s lag kommer att sitta vid Coop i Torsby nedanstående dagar och tider för att sälja julkalendrar, uppesittarlotter samt nyårslotter. Välkomna! Bingolotto försäljning 2022 vid Coop i Torsby Ansvariga för lagens försäljning: Lördag 17/12 kl 11.00 - 17.00 P2010 Anders Danielsson Söndag 18/12 kl 11.00 - 17.00 F2008/2009 Karin Levin Måndag 19/12 kl 17.00 – 19.00 P2012 Christoffer Malmström Tisdag 20/12 kl 17.00 - 19.00 PF2013 Jonas Karlsson/Emma Onsdag 21/12 kl 16.00 – 19.00 PF2014 Karin Persson/Erik Larsson Torsdag 22/12 kl 17.00 – 19.00 PF2015/2016 Mikael Sylvander/Maria Fredag 23/12 kl 10.00 – 18.00 F06/07 Sara Grigholm Torsdag 29/12 kl 17.00 – 19.00 F2010 Anders Marklars Fredag 30/12 kl 10.00 – 17.00 P2008/2009 Mikael Bodén Tack för att ni köper Bingolotter av Torsby IF. A-Herr 25 nov 2022