10 september 2016
16:00

Torp GoIF

Referat: Morlanda GoIF Lag 2 - Torp GoIF

Vi beger oss till Morlanda för att spela derby vilket alltid brukar vara bäddat för jämna strider. Villket det blev oxå. Vi inleder relativt bra och tar kommandot utan att riktigt komma till heta målchanser. Men i den 26 min får Morlanda ett kontringsläge på höger kanten vilket dem utnyttjar och gör 1-0. Efter detta har Morlanda en bra 15 min period som de för spelet utan att riktigt få några riktigt heta chanser. Vi jämnar senare ut spelet och i 42 min gör 1-1 efter ett långt inkast från Fredrik J så stressar vi en försvarare som nickar in bollen i eget mål. Detta står halvleken ut. Res 1-1. Vi pratar i pausen att vi måste pressa lite högre. Men direkt 47 min tar Morlanda ledningen efter att vi blivit bort vänd lite lättvindigt. Vi forsätter att kriga och skapa lite chanser utan att få in bollen så fortsätter detta till vi efter ca75 min går ner på en 3 backlinje och chansar lite mer så i den 84 min så petar Niklas K in bollen efter en till traslad situation 2-2 vi forsätter att pressa så i den 94 min gör Agne Ferdinandsson 3-2 efter en misslyckad inspark från Morlandas målvakt. 2-3 står den sista minuterna ut och en välbehövlig seger får vi. Sumeringen av matchen otroligt bra kämpat och morlal men lite sämre spel. Tyvärr så bjöd inte domaren upp till någon bra stämning på slutet då han hade massa konstiga beslut för lagen. Men även en domare måste ha dåliga dagar