Tjäna pengar till föreningen,
laget och klassen

Vill ni tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen? Här samlar vi företag i Sverige som erbjuder föreningen, laget och klassen en möjlighet att tjäna pengar till föreningskassan, lagkassan och klasskassan.

STIL Silver

Kontaktuppgifter

Adress: Korsgatan 2 (Innegården), 411 22 Göteborg
Telefon: 031-13 13 51
E-post: order@stilsilver.se
Hemsida:

STIL Silver

Varumärket STIL Silver startade år 2004. Ända sen starten har vi aldrig tullat på vår regel nr 1- att alla våra smycken skall vara av äkta sterling silver. Därför kan du alltid känna dig trygg med att använda våra smycken. Ingen risk för allergier!

Ungdomar och föreningar har alltid legat oss varmt om hjärtat. Sedan 2015 är vi Guldsponsorer hos Giving People och sponsrar familjer som har det svårt vid t ex födelsedag och jul. När vi nu erbjuder föreningar att sälja våra smycken, är det viktigt för oss att försäljningen ska generera en bra peng för er förening. Vi vill att föreningslivet ska blomstra så att fler ungdomar väljer att vara i rörelse!

Produkter

Det är enkelt att sälja äkta silversmycken! Askarna är perfekta för Mors Dag, som julklapp, studentpresent, till Det är enkelt att sälja äkta silversmycken! Våra smycken är perfekta för Mors Dag, som julklapp, studentpresent, till födelsedagar eller bara för att göra någon glad. Smyckena tar liten plats och är enkla för säljarna att distribuera. Att skicka till någon långt bort kostar bara ett frimärke. Du som är kontaktperson tar bara emot en liten låda och slipper stora pallar som tar plats i ditt hem.

1. Välj två par örhängen för 150 kr, välj bland 15 olika sorter.
2. Bokstavsarmband 150 kr.
3. Välj ett par större örhängen för 150 kr. Välj bland 6 av våra mest populära sorter.

• Endast smycken av äkta 925 sterling silver- inga allergier.
• Erfaren leverantör, STIL Silver har funnits sedan 2004.
• Liten produkt, lätt att skicka till någon långt bort.
• Inga stora pallar som tar plats i ditt hem.
• Liten risk, sälj först, betala sen!
• Mycket hög förtjänst, hela 75 kr per sålt paket!
• Gör alla glada!

Säljexempel

”Det är bra pris på örhängena, vilket gör dem lättsålda. Jag säljer gärna smycken igen!” – Förälder till säljande barn i Höörs Handbollsklubb, H65 F07.

10 personer säljer 10 produkter var, tjäna 7500 kr till ditt lag!
15 personer säljer 15 produkter var, tjäna 16 875 kr till ditt lag!
20 personer säljer 15 produkter var, tjäna 22 500 kr till ditt lag!

« Föregående Till översikten Nästa »