• Stabil prestation

Kvällens match mot Luleå Damfotboll slutade 0-1 (0-0) efter ett sent mål. Under långa perioder spelade vi ett imponerande högt försvarsspel som Luleå hade svårt att hantera. Det var främst i Luleås uppbyggnad som vi lyckades framgångsrikt störa. Under matchen bjöds det inte på så många målchanser men vi var riktigt nära vid några tillfällen att näta. Nu tar vi påskledigt och sedan har vi Piteå i Coop Cupens första gruppmatch. Division 2 27 mar 0kommentarer
  • Målrik toppmatch

Det blev förlust med 3-4 (2-4) mot Skellefteå i en händelserik match. I matchinledningen så chockade vi Skellefteå med att göra två snabba mål inom 7 min. Sedan kom några olyckliga bolltapp från vår sida och bortalaget kontrade in några bollar och helt plötsligt så var vi i underläge med 2-4 när första halvlek var spelad. I andra halvlek så flyttade vi upp laget och vi satte en hög intensiv press med framgång. Juliana placerade in 3-4 och därefter hade vi flertalet lägen att kvittera men deras mv storspelade. Vi tar med oss vårt grymma presspel till nästkommande match som spelas mot Luleå Damfotboll på Boden Energi Arena. 1-0 Ida ass Elina 2-0 Juliana ass Fanny 2-1 2-2 2-3 2-4 3-4 Juliana ass Elina Division 2 24 mar 0kommentarer
  • Seger i utepremiären

Matchen mot HauPa från Oulu slutade 5-0 (2-0). Det var HauPa som tog tag i taktpinnen men Debra i målet storspelade. Spelet hackade stundtals men vi var grymt vassa när lägena uppkom. 21' 1-0 Fanny snyggt lobbmål 30' 2-0 Julia hörna Moa 48' 3-0 Ebba ass Dahlqvist 67' 4-0 Karppi 76' 5-0 Lotta ass Fanny Division 2 16 mar 0kommentarer