• Bortaseger

På onsdag matchade vi mot Lira på bortaplan och vi segrade med 1-3 (0-2). Vi chockstartade matchen med att Ida sköt in 0-1 efter 18 sek!!!! Kort därefter så nätade Anna och vi hade fått en kanonstart på matchen. Hela första halvlek så styrde vi tempot och vi skapade en mängd målchanser trots Liras låga försvarsspel. I första delen av andra halvlek så hade vi en dipp, vi slarvade med mottagningar och passningar och därmed sänktes bolltempot. Sista kvarten skruvade vi upp bolltempot och vi började då skapa mållägen och tillslut så gör Ida 1-3 efter en klass framspelning av Olivia. Fokus framtill måndagens match mot Luleå Damfotboll är att träna på att spela mot lågt försvarande lag. Sammanfattningsvis så är vi nöjda med 3 poäng och att vi fortsätter att hänga på toppstriden. 0-1 Ida ass Vendela 0-2 Anna 1-2 1-3 Ida ass Olivia Division 2 för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • TIF Boden - Kågedalen 3-0 (1-0)

Det blev en stabil hemmaseger mot ett lågt spelande Kågedalen. I första halvlek så var tempot för lågt från vår sida och det gynnade bortalaget. Men trots en mindre bra första halvlek så tog vi ledningen i min 45 efter att Heikki slog en perfekt hörna som Elina nickade in. I andra halvlek höjde vi tempot och vi började spela ett rakare spel som blev framgångsrikt. Vi började skapa en mängd mållägen och tillslut fick vi betalt för vårt spel. Vendela gör 2-0 efter ett inspel från Maja och 3-0 styr Vendela in efter ett perfekt inspel från Ida. Tre poäng inspelade i påsen och nu börjar vi fokusera på en bra träningsvecka och nästa seriematch är Lira BK på Porsö IP, ons 4/9. Division 2 25 aug 0kommentarer
  • Hörnmål avgjorde

Kvällens match mot ett förstärkt Luleå SK jämfört med vårens möte slutade med en rättvis seger 0 -1 (0-0). Första 45 min spelade vi stabilt och enligt matchplanen men vi var för ineffektiva i dom avgörande lägena framför målet. Närmast att näta var Ida som träffade stolpen. I andra halvlek fortsatte vi trycka på men vi var för trubbiga i dom avgörande lägena. Tillslut får vi betalt för vårt övertag på planen, Heikki slår en perfekt högerhörna som Elina stöter in i nätet. Vi är glada för 3 inspelade poäng och nu är det fokus på söndagens publikmatch som spelas på Boden Energi Arena, motstånd Kågedalen. Division 2 21 aug 1kommentar