• Referat: Tavelsjö/Hissjö - Teg

I dagens match började vi den första kvarten lite trevande och tveksamt. Teg fick styra och ställa lite som dom ville. Vi började sedan komma igång och spela efter vår matchplan med spelbredd, speldjup och rörelse. 1-0 i paus och med bud på mer mål. I andra halvlek var det inget snack om saken. Vi kontrollerade det mesta på banan och spelade riktigt bra fotboll. 4-0 till slut som egentligen kunde varit mer. Efter dagens hattrick (tre mål) av Linus vann han skytteligan den här säsongen. Alla grabbar har gjort en jättelyft och alla i laget är på väg till VM. Om några år :) /Benny Guldfot P 98-01 15 sep 2013 0kommentarer
  • Referat: Sandvik P00 - Tavelsjö/Hissjö

En match där vi inte har några avbytare...en match där en del spelare trots förkylningar spelade ändå. Med tanke på detta så gjorde vi en kanonmatch! Sandvik var egentligen inte nära, utan vi vann på ett övertygande och rättvist sätt. Bra spelat och kämpat, grabbar! //Bagarn Olsson P 98-01 9 sep 2013 0kommentarer
  • Referat: Tavelsjö/Hissjö - Spöland/Vännäs

Benny Guldfot har fått berättat för sig att matchen nästan bara hade ett lag på plan under första halvlek. 6 - 0 i halvlek efter ett mycket övertygande och bra spel av Tavelsjögrabbarna! 7 - 1 tillslut säger det mesta om matchen. Bra spel, grabbar! //Benny Guldfot P 98-01 3 sep 2013 0kommentarer
  • Referat: Robertsfors - Tavelsjö

Robersfors började rätt bra med mycket spring i bena första 10-15 minuterna. Men sedan tog vi över det mesta på planen och det blev en match som vi vann rätt komfortabelt till slut. Bra spel av samtliga grabbar! Fortsätt så här nu, boys! //Ivan Bäver P 98-01 26 aug 2013 0kommentarer
  • Referat: Tavelsjö - Sandvik P01

Årets hittills största seger, 8-1 hemma mot Sandvik P01! I första halvlek var vi det bättre laget och skapade massor med målchanser, vi kunde haft ännu större leding i paus än dom 3-1 vi hade. I andra halvlek lyfte Sandvik sitt spel ett antal klasser och vi hamnade ofta i försvarsläge, men Sandvik hotade aldrig egentligen oss med några farliga målchanser. Vi kunde istället göra 5 mål till i andra halvlek i kraft av snabba omställingar och hårt jobb. // Benny Guldfot P 98-01 11 aug 2013 0kommentarer