Nordic Hockey Camp kommer till Sunne! Som en del av The Nordic Season kommer Färjestad BK Hockeyallians att arrangera Nordic Hockey Camp helt gratis(!) i Helmia Arena den 3 januari för spelare födda 2008-2015. Det blir en heldag med både isträning och fysträning. Lunch ingår inte men det går att köpa till via anmälan. Hockeyalliansens ambition är att så många som möjligt ska få möjlighet att gå på camp med hög kvalitet utan kostnad. Campen kommer att följa en tydlig röd tråd utifrån Hockeyalliansens riktlinjer med fokus på glädje och gemenskap! Klicka här för att komma till anmälan för campen Hoppas vi ses i Helmia Arena den 3 januari! Sunne IK 25 nov 2023 0kommentarer
  • Ny information om föräldrautbildningen

Ny information om föräldrautbildningen se bilden för mer information Sunne IK 6 nov 2023 0kommentarer
  • Nu information

Analysresultaten från de legionellaprover som togs i ishallen förra veckan visar att det inte finns några bakterier i vattenledningarna eller tappställen. En isolerad vattentank visade på bakterier över gränsvärdet. Underhållsåtgärder sker. Den person i vår verksamhet som tidigare bekräftats med legionella visar sig fått smittan från en extern källa. Det har inte varit någon risk att vistats i ishallen under denna period. Den åtgärd som nu är gjord är att ismaskinen är tagen ur tjänst för sanering och vidare provtagningar kommer ske och nu under eftermiddagen har det anlänt en lånemaskin som vi kommer ha under tiden vår ordinarie ismaskin saneras och slutprov är utfört. Vid frågor eller funderingar kring denna situation kontakta mej: Magnus Sundgren Ordförande SUNNE IK 070-591 85 11 magnus@sunneik.se Sunne IK 1 nov 2023 0kommentarer
  • SIK vinner genrepet mot Malung IF med 3-4 på bortaplan!

SIK vinner genrepet mot Malung IF med 3-4 på bortaplan! 💪 I den första perioden håller båda lagen varandra mestadels till utsidan, det är dock Malung som turligt får in 1-0 i spel 5 mot 4 genom ett pass som tar på egen spelare och in. Den andra perioden svänger mer fram och tillbaks då lagen byter öppna chanser med varandra. Vi får även chansen att spela 5 mot 3 i dryga minuten utan utdelning, båda lagen visar även upp bra målvaktsspel. Det är ändå Malung som kommer vinnande ur perioden med en 2-0 ledning inför sista. I tredje perioden visar SIK stark karaktär trots underläge inför sista fortsätter vi och skapar lägen och får till slut utdelning genom R. Jägermyr som gör 2-1! Det dröjer inte länge innan SIK kvitterar till 2-2 då i spel i numerärt överläge genom A.Prytz! När väl Malung kommer till målchanser är Gustaf stabil bak i målet! Efter dryga 15 minuter gör SIK 2-3 genom C.Jonsson Sundqvist som sätter pucken i nättaket från nära håll! Efter ledningsmålet blir vi lite passiva och rädda om ledningen. Malung får även ett pp med 3 minuter kvar, men vi reder ut det och Prytz kan göra mål i tom bur till 2-4.🎯 MIF gör dock 3-4 men närmare kommer de inte, utan det blir en SIK seger!🔵 Målskyttar 🚨 R.Jägermyr 🚨 A.Prytz 🚨C.Jonsson Sundqvist 🚨A.Prytz Skott: (5-6) (11-13) (15-8) 31-27 Next up är seriepremiären hemma mot IFK Munkfors nästa fredag!💥 ’ #🔵 Sunne IK 29 sep 2023 0kommentarer