• Vinst i seriepremiären

Clemensnäs blev nollade i seriepremiären med 3-0 efter mål av tre olika målskyttar. Efter en mållös förstaperiod där lagen kände på varandra i spel fem mot fem och numerära överlägen skulle det första målet komma i mittenakten. Det var Emil Lindgren som hittade in bakom Clemensnäsmålvakten och blev premiärmålskytt säsongen 23/24. Målet kom i numerärt överläge. Perioden avslutades med ett böljande spel där lagen bytte chanser med varandra men 1-0 stod sig efter fyrtio minuter. Hemmalaget skulle öka på sin ledning till 2-0 cirka sex minuter in i den tredje perioden. Joel Holmli skickade iväg en puck som gick in ovanför målvaktens vänstra axel, även det målet kom i spel fem mot fyra. Gästerna hade svårt att komma ikapp efter det. Man tog ut målvakten i slutminuten för att försöka få in en reducering. Istället var det Jesper Åhlén Hedenström som kunde skicka in 3-0 i tom kasse och fastställa slutresultatet med 19 sekunder kvar av matchen. Tre sköna poäng bärgades i och med det i seriepremiären! Strömsbro IF – Clemensnäs HC 3-0 (0-0, 1-0, 2-0) Skott: 34-21 (12-7, 7-8, 15-6) Utv: 10-14 (4-2, 4-8, 2-4) 1-0 (34:34) Emil Lindgren (Calle Westerlund, Adam Dahlström) PP1 2-0 (46:19) Joel Holmli (Adam Dahlström, Emil Lindgren) PP1 3-0 (59:41) Jesper Åhlén Hedenström (William Mann) ENG Redan imorgon kl 16.00 är det dags för nästa hemmamatch då Vännäs HC gästar oss. Varmt välkomna! Herr Hockeyettan 30 sep 2023 0kommentarer
  • Årets sista träningsmatch

Då var det dags att stänga träningsmatchandet för denna försäsong med en sista fight hemma i Testebo Arena. Vi avslutar som vi började med match mot Borlänge. Vi inledde träningsmatchandet med en förlust på övertid borta mot Borlänge så på Onsdag är det revanschläge. Borlänge har förutom en vinst i förlängning mot oss en vinst och en förlust mot Tyresö/Hanviken. Matchen börjar 19:00 Hjärtligt Välkomna. Herr Hockeyettan 19 sep 2023 0kommentarer