Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stenungsunds IF P17 2023

Följ

P17 2023

Följ oss för uppdateringar
Följ
Stenungsunds IF
Fotboll
P17 2023
Stenungsunds IF

Covid och träning efter sportlovet!

23 feb 2021 4 kommentarer 340 visningar
Jonas Jungqvist Förälder
4 kommentarer
  • 24 feb 2021 Bjarne Kristiansson

    Tydligt och bra skrivet. Som ni kanske vet har handbollen träningsuppehåll denna veckan då en spelare som deltog i träning på lördag har testats posetiv. Mattias har inga symptom. Är det ok att han kommer på träning denna veckan?

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 feb 2021 Jonas Jungqvist

    Hej Bjarne,
    Jättebra att du meddear. FHMs och VGRs riktlinjer är att en person som har träffat en Covidsmittad, men inte själv uppvisar symptom, inte ska närvara på fritidsaktiviteter som innebär fysiska kontakter under 14 dagar efter det att han träffade den Covidsmittade. SIFs riktlinjer är otydliga angående detta så jag har skickat en fråga om vad som gäller i SIF, men fram tills dess att vi får svar så får vi följa FHMs riktlinjer. Mattias och övriga som var med på den aktuella handbollsträningen får vila från fotbollen ett tag.
    Mvh, Jonas

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 feb 2021 Robert Ivarsson

    Prata med ordförande idag. Den som har symtom får ej närvara på träningen. Om man har covid får man inte närvara fören 48tim efter symtomfri. Alltså dom som är symtomfria (friska) får delta i träningar. Även om dom har träffat en som har blivit smittad av covid.
    Mvh

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 feb 2021 Jonas Jungqvist

    SIFs styrelse arbetar fortfarande med hur klubbens uppdaterade riktlinjer angående Covid kommer att se ut och vi i P15 kommer givetvis att följa dem när de kommer. Anledningen till FHM, VGR, skolornas (samt även Stenungsunds HKs) riktlinjer angående att en person som har träffat en smittad ska begränsa sitt umgänge med andra är att man smittar även dagarna innan man får symtom. Vi återkommer med mer information när föreningen har uppdaterat sina regler kring detta

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in