• Matchdag!! Sjöviks SK vs. Sävens BK. Sjöviks IP KL 13:00

Idag 7/5 kl 13:00 på Sjöviks IP så går SSK för andra raka segern! Motståndarna Sävens BK är precis som vi nystartade för säsongen, de har lyckats skrapa ihop 1 poäng på sina inledande tre matcher Sjövik har sju poäng. Sävens BK har mött tufft motstånd inledningsvis och har förlorat mot Alingsås City FF (seriefavoriter) med 2-0. Man plockade sin poäng i 3-3 matchen mot bottenlaget Borgstena IF sedan förlorade man mot Hemsjö IF med 3-1. Sjövik tar sig an dagens uppgift med ödmjukhet och kommer spela sitt eget vägvinnande spel! vi krigar för 3 poäng och fortsatt toppstrid! Välkomna till IP för fin fotboll, go körv och gött kaffe i kiosken! A-lag Herr 7 maj 2023 0kommentarer
  • Matchreferat Långared borta =)

Match med solsken och ett lag med många nya ansikten från start. Vi gör 1-0 signerat Bergenheim efter 3 minuter och börjar precis så som vi ville. Efter halva första så står vår gode målvakt och sisteman en liten tabbe och första halvlek summeras oavgjord och inget vidare. Efter många byten och lite för lång tid så kommer vi in i matchen. Får en straff och det blir 2-1 via Bergenheim, inte långt därefter 3-1 via Drott, 4-1 Drott. Sedan släpper vi lite på gasen och fumlar in 4-2 på fast situation. I slutet av matchen jagar både Drott och Bergenheim hattrick. Drott drar längsta strået efter en kamratlig framspelning från Salko Slutresultat 5-2. Även solen har en baksida och idag gör vi jobbet. Vi tar med oss detta och siktar på söndag. 7 poäng av 9 möjliga, SSK obesegrade och trotsar oddset. Vamos Sing Alexander Jörlöv A-lag Herr 7 maj 2023 0kommentarer