Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Spårvägens FF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Spårvägens FF
E-post kansli@sparvagensff.se

Om Spårvägens FF A-lag Herrar

Spåret Fotboll fortsätter att satsa inifrån. Till säsongen 2020 har vissa förändringar gjorts på A och U sidan.
Vi har lyft upp de mest ambitiösa och motiverade juniorer lite tidigare än planerat och de kommer in i A-lags verksamheten, direkt i starten i november. Det är förstås både glädjande och stimulerande att ge ungdomarna chansen. Sedan tidigare har vi lyft upp ett antal 01-02:or som haft en klart stigande utveckling. Allt har sin tid, men för oss är det självklart att till huvuddelen satsa inifrån på egna produkter. På samma sätt gör vi på ledarsidan vilket beskrivs längre ner på denna sida.
I skrivande stund verkar det som nästan alla från 2019 års A-trupp vill vara med i kommande satsning, och det känns förstås riktigt bra. Våra äldsta och "rutinerade" spelare är födda 95-98, och de har ju inte ens "peakat" ännu så det känns förstås stimulerande (undantaget är förstås målvakten Miguel som med sin ålder är som en pappa till alla spelare).

Under försäsongen fram till mitten av februari koncentrerar vi oss på uppbyggnadsträning och futsal.
I futsalmatcherna går det med fördel att träna vissa spelmoment som går att applicera till fotbollen.

Säsongen 2020 kommer vi att spela i Div 4 Södra Svealand (Mellersta 2019) och vi kommer att möta en hel del nya lag mot de senaste åren.
Vi kommer också deltaga i StFF:s nya serieform, "Stockholmsserien", som ersätter reservlagsserien. Intresset är stort från egentligen alla Sthlmsklubbar så förväntningarna är stora på att det kommer att fungera betydligt bättre än reservlagsserierna. Färre matcher, bättre kvalitet och bra matchmiljö är huvudpunkter. De blir bra matcher för alla i synnerhet de som f.n. är utanför startelvan.
Det blir en del nyheter på ledarsidan. Anders Byrén valde att sluta efter säsongen och nya tränarstaben består av:
Karar Al Nakash (ass A 2019) Mattias Larsson (ansvarig U tränare 2019), Anwer Al Nakash (ass U 2019) kommer att verka som ass i olika delar.
Kjell Irestam verkar som manager/mentor till tränarteamet.

Vi kommer att fylla på med nyheter i den här spalten under januari när det mesta är klart. Spelartruppen kommer också att uppdateras på webbsidan inom kort.