• Söder Futsal efter matchen mot Bosna

Jubel i omklädningsrummet efter matchen mot Bosna. Herrar 26 nov 2023 0kommentarer
  • Seger mot Bosna (2023-11-24)

Söder åkte ut till Grimsta för en svår bortamatch - sen fredagskväll - match FC Bosna. Två topplag - Bosna ligger tvåa i tabellen, 3 p efter Söder - innan kvällens drabbning. Ett laddat möte således. Söder tar ledningen ganska tidigt in i matchen, efter ca sex minuter, genom Söders bollvirtuos Ihab. En jämn första halvlek, chanser åt båda håll. 1-0 står sig till halvtid. Söder börjar bra i andra, tar tag i spelet och gör 2-0 efter ca fyra min. Därefter lossnar det ordentligt och Söder vinner till slut med 9-2. En mycket stark laginsats - återigen! Målen: Elias 2 Jean 2 Victor Antonio. Srecko Ihab Hosep Nästa match: Hemma mot Sevdah, lördag 2 dec, kl 16:30. Skärholmshallen Bilden: matchens lirare Victor Brozin, pådrivare, spelintelligent, håller ihop sin fyra och laget föredömligt. Herrar 26 nov 2023 0kommentarer
  • Seger mot Sickla (2023-11-19)

Söder tog tre nya poäng i seriespelet, mot ett bra spelande Sickla. 3-0(0-0) En välspelad match, hög fart, två lag som mötte varandra högt i plan. Många spelvändningar och chanser åt båda håll i första halvlek- som trots det blev mållös. 0-0 I andra började Söder mycket starkt, en kavalkad mot Sickla-målet, utan att kunna spräcka nollan. Spelet blev efter tag åter lite böljande - med visst övertag för Söder. Med ca tio minuter kvar av matchen kommer så det rättvisa 1-0-målet till Söder, en frsparkskanon, rakt upp i nättaket av Petar. Klass! 2-0 kommer strax efter, snyggt skott av Elias, och därefter 3-0 i öppet mål då Sickla satsade på joker-spel. Målen: 1-0 Petar 2-0 Elias (Victor) 3-0 Elias (Kamil) Nästa match, fredag 24 nov, borta mot Bosna. Bilden, matchens lirare: Söders målvakt Aleks Mijajlovic Herrar 24 nov 2023 0kommentarer
  • Seger i Borlänge (2023-11-12)

Söders fjärde match i serien, nu borta mot Tunabro(Borlänge). Förra året åkte Söder till Borlänge för en avgörande kvalmatch mot just Tunabro - vinst då med 10-1. Det skulle visa sig att det blev lite samma visa denna gång. Och fjärde raka segern i serien. Ett bra Söder tog ledningen redan efter tre minuter och sen fortsatte målkavalkaden. 6-1 i halvtid, och slutresultatet 14-3. Mål+ ass: Romario 4 + 1 Elias 3 + 1 Srecko 1 + 3 Hosep 1+ 3 Victor 2 + 2 (bl.a 12:e målet - ska rättas hos SvFF) Petar 2 + 1 Younes 1+0 Aleks 0+ 1 Ertan 0 + 1 Milos 0 + 1 Nästa match är hemma, mot Sickla, nu på lördag. 18 nov, kl 14:30, Skärholmshallen På bilden: Romario - matchens lirare, 4 mål, en bollvirtuos som briljerar med sin energi och speluppfattning! Herrar 14 nov 2023 0kommentarer
  • Söder stärker upp organisationen (2023-11-11)

Meriterade Peter Lungström förstärker Söders organisation! ❤️ Peter har varit aktiv som ledare i olika föreningar i arton år. Åtta av dessa i det gamla storlaget Falcao Futsal och nu kommer Peter in som lagledare i Söder. Berätta lite om Falcao och din roll där. -Falcao Futsal var under många år en av de ledande futsalklubbarna i Sverige med SM-guld både för herrarna och damerna. Föreningen hade herrlag och damlag på högsta nivå samt utvecklingslag, pojk- och flicklag. Min roll i Falcao var att jag var lagledare för herrlaget i 8 säsonger samt att jag även satt i styrelsen ett antal år. Jag fick vara med och plocka hem två seriesegrar, ett SM-silver och tre SM-brons till klubben. Vad skulle du säga är den viktigaste egenskapen hos en bra lagledare? - Det är många egenskaper som är viktiga för en lagledare. Det är svårt att välja en så nämner tre utan inbördes ranking. Att vara ansvarsfull och organiserad för att se till att det är ordning och reda runt laget. Allt ska fungera så att tränare och spelare kan fokusera på det idrottsliga. Att alltid ha en positiv attityd så att jag bidrar till att stämningen i gruppen hela tiden är så bra som möjligt. Hur bra koll har du på Söder? -Jag känner till Söder rätt hyfsat då Falcao mött dem många gånger genom åren och känner till människorna bakom föreningen. Har också hyfsat bra koll på hur laget spelar. Välkommen Peter! ❤️ Herrar 12 nov 2023 0kommentarer