• Seger mot Lockerud

I säsongens andra seriematch kom även andra segern. IBK Lockerud stod för motståndet på bortaplan i UW-Elasthallen i Mariestad, segersiffrorna skrevs till 8-5. Första perioden var spelmässigt våran bästa i matchen. Fint passningsspel och mycket rörelse. Ledning med 4-0 efter den första akten. I den andra perioden blev vi lite slarviga även om vi gör många bra saker i spelet. I den sista perioden blev det lite rörigare och Lockerud kunde reducera två gånger om till slutresultatet 8-5. Lockerud som endast kom till spel med endast åtta spelare stod upp bra och bjöd på bra motstånd. En summering av matchen, vi gör många saker väldigt bra och passningsspelet som vi tränat under en längre tid sitter mer och mer. Kul att se dessutom, att vi fullföljer på avsluten och försöker slå in returer som uppstår. DAGENS GULDHATT: Tyra Lackdal Målskyttar: Alma Persson 2 mål, Agnes Ledstedt, Alice Hildingsson, Elina Karlsson, Ella Gudmundsson, Filippa Bäckström och Vera Lindén F2012/2013 (F12/13) 11 nov 2023 0kommentarer
  • Kioskbemanning V.46

Under föräldramötet fick ni infon om att vårt lag ska bemanna kiosken v.46 samt v.5. Vi lagföräldrar har gjort ordning ett bemanningsschema för v.46 som Erik (Almas pappa) kommer att ta med sig imorgon (måndag) till träningen. Bara att söka upp honom och skriva upp sig på en tid som passar. Det ska vara 2 vuxna på varje pass förutom när A-laget spelar för då krävs det 3 vuxna. Blir inte alla pass bemannade, kommer vi dela ut tiderna på de som inte skrivit upp sig. // Lagföräldrarna F2012/2013 (F12/13) 29 okt 2023 6kommentarer
  • Historisk seriepremiär

Då var seriepremiären för säsongen 2023/24 avklarad. Det blev en historisk första seger för tjejerna i premiären. BK Halna från Töreboda stod för motståndet. Segersiffrorna skrevs till 9-6 när slutsignalen ljöd i Kavelbro Arena. Efter en lite trevande inledning där bortalaget tog ledningen, jobbade tjejerna sig in i matchen. Man märker att dom börjar förstå innebandy, dom tittar upp innan passningen levereras. Alla blir inblandade på ett helt annat sätt än tidigare. En liten dipp i den andra perioden där vi blev lite passiva vilket resulterar att Halna gjorde några mål och det stod 4-4 efter två perioder. Inför den sista perioden var det några som reflekterade att Halna gick på oss snabbt så fort vi fick bollen, då bestämde vi att göra likandant. Detta reulterade att vi kunde göra fem mål i sista perioden och vinna matchen med 9-6. Aldrig tidigare har laget vunnit en match i seriesammanhang och glädjen var naturligtvis stor hos både spelare och ledare äntligen stå som segrare!! Som ledare gläds man lite extra av att tjejerna passar och spelar bollen som ett lag och framförallt ser att träningen ger resultat. DAGENS GULDHATT: Lotta Krüger Målsskyttar: Vera Lindén 3, Livia Thorvald 2, Lova Österberg, Ella Bjerkhagen, Alice Hildingsson och Alma Persson 1 mål var. F2012/2013 (F12/13) 21 okt 2023 2kommentarer