• Matcher inställda

• För Er som inte var där!

P07/08 röd serie 6 östra. Skoghall - Örnen 2-6. Alfred O gjorde debut som målis, Willis R andre målis. Isac K kapten. 11 utespelare i matchprotokollet. Örnen började bra, Hampus H, Isac K, Timmie L hade bra försök mot mål de första tre minuterna. Sedan hade Skoghall några heta chanser innan Hampus H, Filip T och Oskar R testade att näta, men icke. 14:02 in i första sätter Skoghall 1-0 på en kontring. Snabb replik: 1454 kvitterar Örnen genom William M. Första perioden slutar lika 1-1. I andra börjar Skoghall något bättre men Örnen utjämnar spelet. Bollen i mål i Skoghalls bur 7:09, men döms bort. Oskar R snor bollen och sprättern in 1-2 10:18 in i andra. Örnanarna trummar på och Viktor T skottar precis utanför när tutan låter för slut på andra perioden. I tredje perioden kör Örnarna på. 2:33 1-3 Isac K, assist Filip J 3:12 Andreas H 1-4 Reducering 2-4 3:51. 2-5 4:03 Hampus H, assist Oskar R. 2-6 7:44 Hampus H igen efter att snott boll och blivit fri. Filip J får ont efter en tuff duell, vilar några byten men kommer ut igen. 9 minuter in i perioden nyper Alfred O säkert ett skott från Skoghall när de trummar på och har några bra lägen, men Örnen håller tätt matchen ut. En väldigt bra insats av hela laget! Nu tar vi sikte mot första hemmamatchen. / Jonas P-07/08 17 okt 2020 0kommentarer
  • En förlust i första machen.

P07-08 började seriespelet i Röd serie 6 östra borta mot Kristinehamn. Tyvärr en förlust med 7-5. Underläge med tre mål ganska snabbt men detta hämtades in til 5-5. Sedan åkte det in 2 kontringsmål i baken. Ändock en BRA insats av ett gäng som saknade många spelare, bl a målvakt, men med lite inlånging bestod truppen till slut av 11 spelare födda från 2006 till 2011. På lördag drar vi till Skoghall, förhoppningsvis med lite fler lirare. P-07/08 12 okt 2020 0kommentarer