• Match dax

I morgon torsdag den 29/8 är det Falu BS som kommer på besök, matchen börjar kl 19 på ip och det är samling kl 17.30. Truppen som är uttagen är: Nettan, Ella L, Ronja, Anna, Alva, Tilda, Tilde N, Frida, Moa, Nelly, Johanna, Elvira, Marie, Maja, Tilde A, Tindra. Kom gärna upp och heja på damerna 😊 A-Lag Damer 28 aug 0kommentarer
  • Knapp men viktig seger mot Torsång

Denna gång begav vi oss till klassiska Torsångs IP för bortamatch mot Torsångs IF U. Första halvlek: Vi är tyvärr inte riktigt med från start idag, vi är inte tillräckligt rejäla varken i närkamperna eller i våra avslutningslägen och får inte till nåt riktigt spel. Det är lite passivt överlag och vi tilllåter Torsång att sticka upp och skapa flertalet halvchanser som Tilde i målet avvärjer. Efter ungefär 30 minuter in i halvleken börjar det se bättre ut och vi tar över spelet men avsluten är fortfarande inte av nån vidare kvalitet. 0-0 står sig halvleken ut. Andra halvlek: I andra halvlek tar vi över matchen, vi lyfter fram laget och Torsång får det svårt att ta sig in på vår planhalva, vi är mer rejäla och pressar som ett lag vilket gör att vi ofta får tillbaka bollen och kan fortsätta anfalla. Torsång lyckas stå emot till den 55:e matchminuten då Tilde Andersson gör 0-1 på ett distansskott. Vi fortsätter skapa lägen men avsluten vill sig inte riktigt. Torsång kommer upp på några farliga kontringar på slutet men vi lyckas hålla resultatet matchen ut. Inte en av våra bästa matcher men ändå 3 viktiga poäng in på kontot, vi gjorde det lite för spännande på slutet då vi borde ha avgjort matchen tidigare. Lite mer skärpa i avslutningslägena behövs i matcherna som kommer. Ella utsåg matchens "fena" som gick till Tilde Nilsson med motiveringen att Tilde slet på bra på innermittfältet matchen igenom. Torsång - Säter 0-1 (0-0) 0-1 Tilde Andersson. Nu är vi spellediga till 29/8 då vi tar emot Falu BS på hemmaplan. A-Lag Damer 15 aug 0kommentarer
  • Torsång borta

I morgon torsdag är det dags för match igen, tjejerna åker för att möta Torsång i Torsång. Matchen börjar kl 18.30 och truppen som är kallad är: Anna, Tilde G, Marie, Tindra, Ella L, Nelly, Alva, Kendra, Tilde N, Ronja, Johanna, Tilde A, Maja, Ebba, Ronja R, Joline. A-Lag Damer 14 aug 0kommentarer