• Östansbo - Säter

Idag spelade damerna sin första bortamatch för säsongen. Var inget skönspel tjejerna bjöd på i första halvlek, blåsten var svår och Östansbo var fysiskt svåra att möta och de låste våra ytor och det blev faktiskt mest "tjongande" från vår sida. Men tjejerna gjorde det bra och hela tiden jobbade och i halvlek så stod det 0-2. I andra halvlek så fick vi till vårat passningsspel mera och segern kändes aldrig hotad fast motståndarna hade några chanser. Målen gjorde av Maja Öhman, Ella Nilsson (2st) och matchens fena gick till Ella Nilsson för ett otroligt bra jobb på mittfältet. Men vi vill även ge ett plus till hela laget idag. A-Lag Damer för 9 dagar sedan 1kommentar
  • Bortapremiär torsdag 9 maj

Hejsan! Vi åker till Ludvika på torsdag för första bortamatchen för säsongen mot Östansbo IS. Samling vid Hitachi Energy Arena (gamla ABB, Hillängen, konstgräset) kl 12:30. Behöver man skjuts så kom till Säters IP parkering kl 11:30. Vi inviger det röda stället imorrn 😄. De som spelar är Thilde G, Nettan, Johanna, Tilda, Tilde N, Nelly, Alva, Ella N, Frida, Tindra, Ronja, Maja, Ebba, Nova, Joline, Marie Nu laddar vi!!! Syns imorrn A-Lag Damer för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • Välkomna att börja spela fotboll - barn födda -17!

Den 7 maj 16.30 - 17.30 börjar vi med träning för barn födda -17 på Skönviks ip! Vill ditt barn spela så meddela aktuell ledare för att få mer information: P-17 Linus Åkesson 073 - 725 04 74 F-17 Jenny Löweskog 070 - 457 01 36 Säters IF FK för 15 dagar sedan 0kommentarer