• Välkomna att börja spela fotboll - barn födda -17!

Den 7 maj 16.30 - 17.30 börjar vi med träning för barn födda -17 på Skönviks ip! Vill ditt barn spela så meddela aktuell ledare för att få mer information: P-17 Linus Åkesson 073 - 725 04 74 F-17 Jenny Löweskog 070 - 457 01 36 Säters IF FK för 6 dagar sedan 0kommentarer
  • Säter - Avesta U

Igår hade damerna seriepremiär och de tog deras första 3 poäng. Innan matchen hade vi pratat om hur viktigt det är med rörelse, att man jobbar för varandra, och att man alltid är på tå och försöker vara spelbar. Men när matchen sattes igång var dessa ord som bortblåsta och tjejerna var inte alls med i matchen och redan efter 4 minuter gjorde Avesta U 0-1. Hela första halvlek var vi oftast tvåa på bollen och när den var slut stod det 1-2 till motståndarna. Men tjejerna bestämde sig att inte ge sig utan kamp och började jobba för varandra och försökte spela boll. Dock utökade Avesta U på ledningen till 1-3 innan det vände för tjejerna. Vi är väl medvetna om att det inte var en väl spelad match av oss men det vi tar med oss är att hårt jobb och att man aldrig viker ner sig oftast resulterar i belöning. Matchen slutade 4-3 och målen gjordes av Frida Jansson, Anna Skinnars Norberg, Thilde Andersson (2 st) och matchens fena gick till Elvira Andersson A-Lag Damer för 6 dagar sedan 1kommentar
  • Laget mot Avesta AIK u

Hejsan! Nu kör vi tjejer, seriepremiär och hemmamatch imorgon torsdag 2 maj kl 19:00 mot Avesta AIK U. Samling 17:30. Laget som spelar är Thilde G, Nettan, Anna, Tilda, Tilde N, Ella N, Frida, Elvira, Alva, Maja Ö, Tilde A, Nelly, Johanna, Ebba, Moa, Tindra Ät ordentligt och se till att drick mycket vatten under dagen så kommer vi taggade till tusen och med positiv energi. Heja Säter! A-Lag Damer för 8 dagar sedan 0kommentarer