Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Råsunda IS P-09

Följ

P-09

Följ oss för uppdateringar
Följ

Inomhusträning från och med december

20 nov 2018 9 kommentarer 329 visningar
9 kommentarer
  • 20 nov 2018 Karin Ahlborg

    Blir det alltså träningar 3 ggr/vecka fr o m vecka 2 då? Eller ersätter inhomhusträningen de tidigare nämnda utomhusträningar?

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 nov 2018 Jessica Sandström

    Hej Karin,

    i nuläget planerar vi vara lite flexibla. I bästa fall kommer vi kanske köra 3 gånger i veckan för de som kan och vill.

    Inomhusträningen kommer inte att ersätta de andra tiderna eftersom det är en väldigt liten inomhushall. Istället blir det ett bra komplement så vi kan köra koordination, teknik och andra roliga övningar under vintern för att stärka lagkänslan nu när vi är många nya.

    Det är lite olyckligt att Råsunda IS endast fått träningsplaner söndagar och måndagar fram till och med mars, dvs två dagar i rad och vi har heller inte klart hur många tränare som kan vara med de olika dagarna. Samtidigt vet vi att det är några barn som inte kan söndagar eller måndagar. Det kommer kanske att vara veckor då det är väldigt kallt och/eller snö som gör att vi behöver ställa in utomhusträningen ibland, då är det superbra att vi har en inomhushall en gång i veckan.

    Vänliga hälsningar, Jessica

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 nov 2018 Karin Ahlborg

    Tack för svar! Då vet jag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 nov 2018 Sinnika Karlsson

    Hej
    Lucas vill gärna träna men Granbacka skolan utan bil och jag kan vara hemma (om jag går tidigare) kl 17 går inte...så en liten fråga någon som vill ta med Lucas en del onsdagar när det passar er om jag betalar lite eller något annat?

    Menar inte jämnt utan när det passar och går

    Mvh
    Lucas mamma

    Rapportera

    Rapportera

  • 21 nov 2018 Jessica Sandström

    Hej Sinnika,
    självklart löser vi detta på något sätt - vi är ett lag och hjälps åt.
    Vill erinra mig att Lucas går på Ekensberg och låt oss börja med att höra om någon av föräldrarna till de andra barnen där kan sträcka ut en hand. Vi stämmer av närmare första onsdagen.
    Vänliga hälsningar, Jessica

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 nov 2018 Carolina Lönn

    Hej Sinnika och alla andra föräldrar!
    Vi är fler som har svårt att komma ifrån så dags. Vi har pratat om detta hemma och Valter känner sig helt okej med att ta tunnelbanan dit om han får sällskap. Vi tänkte att vi övningsåker i helgen. Hur känner ni andra? Är det någon som vill ta sällskap med Valter till onsdagsträningarna?

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 nov 2018 Sinnika Karlsson

    Hej

    Jag har löst det lite

    Min snälla syster kan köra Lucas ca varannan onsdag (plus fler barn om fler vill turas om). Däremot från vår port nedanför Ekenbergsskolan utgår hon ifrån

    Däremot de onsdagar som det inte går...gör gärna Lucas sällskap med Valter. Självklart får valter åka med Lucas de onsdagarna han får skjuts av min syster. Ni har ju varit här så ni vet var vi bor

    Mvh
    Sinnika
    0769450666

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 nov 2018 Gönul Sen

    Hej!
    Just nu är jag ledig under onsdagarna till i slutet av januari och kan tillsammans med Elit få med mig 2-3 grabbar till till träningen på onsdagarna. Kan plocka upp dem från Råsundaskolan fr fritids. Det är bara att höra av er./Mvh Gönul (0736785317)

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 nov 2018 Jessica Sandström

    Hej,
    Vi kan också ta med flera barn när vi hämtar Hampus från fritis på Råsunda. Med tanke på trafiken är vår plan dock att promenera i samlad trupp till Granbacka.
    Vänliga hälsningar, Jessica

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in