• Andra matchen denna vecka; nu mot Vide i Sportcentrum

Fortsätt som förra matchen var budskapet från Veronica; förra matchen där försvarsspelet var grymt. Matchen börjar trevande och det känns lite stressigt. Känns som ett mål kommer vara viktigt. Efter 14:52 gör Rebekkah 1-0. 3 minuter senare gör Jessica K 2-0. Skottstatistik i första 14-4. Sköt gjorde vi. Jennie fick fyra stycken skott på sig men de tog hon hand om direkt. Efter drygt en minut i andra gör Frida 3-0. Så skön känsla för nu kan de börja rulla lite boll. Efter 2 minuter gör Jessia K sitt andra mål för dagen och det står 4-0. Efter nästan 10 minuter gör Jessika K hattrick, 5-0. 12-2 i skottstatistik. Tredje perioden så gör Rebekkah 6-0 efter dryga 4 minuter. Efter dryga 11 minuter gör Rebekkah 7-0; dagens andra hattrick. I tredje ligger man på och pressar Efter 16 minuter gör Ida 8-0. Skottstatistik 10-4. En match som inte alls såg ut som den i onsdags. Men vi löste det också. Dagens passningsläggare är Jessica C med 4 assistpoäng. Jessika och Rebekkah gör varsitt hattrick. Frida med sina två poäng behåller ledningen i poängligan. Jennie under denna vecka inte släppt in ett enda mål. Grymt jobbat! 17 mål gjorda på två matcher. En bra vecka helt enkelt. Nu tränar vi denna vecka för att slipa på allt bra som fanns i onsdags. //Catharina Dam 25 nov 2018 0kommentarer
  • Match mot serieledarna Livets Ord

I måndags på träningen så fick Veronika en ny ide till matchen mot Livets Ord. Tjejerna var på och taggade till matchen. Efter 4 minuter gör Emelie 1-0. Med tanke på att dem släppt in 5 mål på de sina 5 matcherna så var stämningen på topp. Efter 13 minuter får Iza en full träff och det står 2-0. Det är varmt i hallen och i pausen sker snacket utanför för att vi måste kyla ner oss. Andra perioden och vi är på direkt. Efter 2 minuter kommer Linda med fart från sin backposition och sätter en retur på skott från Ida. 3-0 till oss. Efter nästan 4 minuter gör Frida 4-0. Sedan kommer en tuff period med två utvisningar- Johanna för hårt spel och Ida för otillåten trängning. Boxen håller tätt och jobbar sten hårt med att stänga av ytorna. Jennie tar det ena skottet efter det andra. Räddningar som man inte förstår hur de kan gå till. Nästan 10 minuter in i andra sätter Jessica 5-0. Spelet är periodvis tufft och tjejerna står emot och visar att de vill det här. Hjälper varandra. Täcker upp och tar tillbaka vid misstag. Efter nästan 14 minuter sätter Frida 6-0. Livets Ord begär time out. Tjejerna fortsätter att rulla boll, försvaret är effektivt och Jennie läser av deras skott och gör den ena räddningen efter den andra. Tredje perioden och efter 22 sekunder gör Jessica C 7-0. Spelet snäppas upp och blir tuffare. Livets Ord pressar på men tjejerna hjälp åt och jobbar stenhårt. Efter nästan 9 minuter gör Emelie 8-0. Nu är det att fortsätta och orka hela vägen. Spelet blkr tuffare. Flera tacklingar som gör ont på många. 16:47 åker Jessica ut 5 minuter för hårt spel. In med boxen och sten hårt försvar. 3 minuter kvar och ledning med 8-0. Nästan 18 minuter så gör Frida 9-0 i boxplay. 19.30 så åker Livets ord på en utvisning. Hög klubba. Vinst 9-0. 17 poäng delades ut fördelat på 11 spelare. Frida gjorde fyra poäng och tog tillbaka ledningen i poängligan. Jennie höll nollan och räddade 28 skott. Hela laget förtjänar att omnämnas då alla gjorde allt för att vinna. På lördag möter vi Vide hemma i sportcentrum i Norrtälje 15.30. //Catharina Dam 22 nov 2018 1kommentar
  • Hemmapremiär!

Idag är det dax för hemmapremiär i Sparbankshallen! Hoppas alla käkat taggtråd till frulle! Laget: Jennie Lollo Krammer Mickan Emelie Klasse Bekkah Carsten Forsling Jolly Frida Kurri Elin Emma Iza Tagga nu! Dam 7 okt 2018 0kommentarer
  • Seriepremiär!

Äntligen dax för första matchen! Vi åker till Örbyhus och hälsar på töff! Laget: Lollo Jennie Krammer Forsling Emelie Klasse Bekkah Carstad Elin Jolly Frida Kurre Malin Mickan Samling 17:45 Sparbankshallen, meddela om ni åker direkt! Tagga till nu brudar! Dam 27 sep 2018 0kommentarer