• Seger mot Uppsala BoIS

Örebro SK U vann säsongens andra seriematch tillika hemmapremiär när man besegrade Uppsala BoIS med 5 - 3 efter 4 - 3 i halvtid. Stor segerorganisatör blev Mats Williamsson som med sitt fina skott hittade rätt tre gånger varav ett var ett klassiskt knackskott direkt i andra halvlek. En välförtjänt seger där Örebro förde spelet stora delar av matchen. Nu väntar träning innan man spelar två seriematcher kommande vecka, Köping borta på fredagen i Eskilstuna och GT/76 hemma på söndag i Behrn Arena. Övriga målskyttar i Örebro: August Johansson och Rasmus Ganebäck Herr U 14 nov 2021 0kommentarer
  • Seriepremiären avklarad

Örebro SK U spelade under gårdagen premiär i division 1 östra borta mot Djurgården. Tyvärr blev det förlust med 11 - 0 (5 - 0) i Gubbängens Skridsko- och bandyhall. En tuff uppladdning med många timmar i busse p.g.a. ovanligt tjock trafik gjorde att laget inte kunde förbereda sig optimalt. ÖSK U skapade ändå en hel del lägen i anfallsspelet men tyvärr var det stolpe ut i motståndarnas straffområde denna söndag är målvakten Kevin Bucht höll nollan. DIF var det klart bättre laget i premiären och kontrollerade händelserna ute på isen i 90 minuter. Något som bl.a. 14 - 2 i hörnor vittnar om. Nya tag kommande söndag när det är hemmapremiär och laget gästas av Uppsala BoIS i Behrn Arena. Matchfakta Foto: Arkivbild Herr U 8 nov 2021 0kommentarer