• SEGER!

Herrarna vinner den mycket viktig matchen mot Kalmar United med 8-4 (2-3). Vi har blivit vana med att släppa in alldeles för lätta mål och inte kunnat förvalta alla chanser vi skapar framåt. Idag var det likadant, i första halvlek. I andra är det precis tvärtom och vi kan vinna den med 6-1. Laget har jobbat hårt länge och är såå värda tre poäng idag. Segern ger spelarna extra energi till kommande matcher och vi säger stort grattis till hela truppen för prestationen idag. Herr 28 jan 0kommentarer
  • Viktig match på söndag

K. 18:00 på söndag möter vi Kalmar United hemma i Idrottshuset. Vi har sju poäng upp till Kalmar så det här är vår chans att närma oss dem. Stödet på läktaren blir naturligtvis avgörande så boka in 18:00 på söndag för full support så gör vi det här tillsammans. Varmt välkomna! Herr 27 jan 0kommentarer
  • Hedersamma förluster ger inga poäng

Åter en dålig start och det straffar oss igen. Med en reducering till 3-1 med minuten kvar av första tändes ett hopp. Vi formligen öste på i andra och blir som vi ser det blåsta på en straff och frilägesutvisning vid ställningen 3-2. Vi saknade absolut inte lägen att vända matchen. En missad långstraff och ett antal ramträffar blev vårt öde denna match. Vi gör verkligen en bra andra halvlek och förtjänade bättre. Nu kommer måstematcherna på rad men vi har lyft oss på alla positioner och ser fram mot dessa. Herr 22 jan 0kommentarer
  • Ny match på lördag

Med tunn trupp är det tufft att möta Uddevalla. Än värre när vi som idag saknar hela fem spelare. Uddevalla körde på från start och kunde enkelt ta ledningen. Fina kombinationer och högt tempo i hela matchen. Poja Tahmi i målet storspelar och håller nere siffrorna nere. Snart kommer vi in i period när vi har chans att plocka poäng. Alla matcher vi spelar nu gör oss bättre! Idag är det bara att ta av sig hatten och gratulera Uddevalla till segern Herr 17 jan 1kommentar
  • Uddevalla hemma

På söndag tar vi emot Uddevalla med matchstart 17:00. Vi har haft en rad tuffa matcher nu med mycket bra motstånd och matchen mot serietvåan Uddevalla är inget undantag. Vi behöver bryta vår trend så det kommer bli en kamp om poängen. Med ditt stöd på plats i idrottshuset så är inget omöjligt. Hoppas vi ses! Herr 12 jan 0kommentarer
  • Fortfarande inget flyt

Förlust mot nya serieledarna Skoftebyn med 7-5 (4-2). Vi sätter oss själva i skiten genom att inte vara påkopplade från start och vi har släppt in två bollar redan efter 2 min. Efter en tidig timeout kom vi tillbaka och jämnade ut spelet och vid 4-2 får vi en långstraff men kan inte sätta den. Vi håller jämna steg hela andra halvlek men får ett rött när Blomberg tar sitt andra gula. De gör 4-6 på övertaget. Men vi gör 5-6 på joker och har lägen för kvittering. Men släpper in 5-7 med sekunder kvar. Åter en hedersam förlust. Mycket mer rörlighet och bättre försvarsspel. Vi har tydligt tagit kliv i rätt riktning så vi ser fram emot serietvåan Uddevalla hemma på söndag. Herr 9 jan 0kommentarer
  • Förlust, men vi närmar oss!

Det blir förlust i vårt derby med 2-4 (1-1) efter att tre av fyra mål gjordes av ösk's heltidsproffs. Vi gör nog säsongen bästa match mot guldsatsande laget. Det är inte alltid bästa laget vinner. Vi fortsätter med vårt tänk med lokala förmågor och har seriens absolut yngsta och lokala fyra som skickar upp våra motståndare på läktaren vi flera tillfällen. Vi borde ha avgjort matchen i början på andra halvlek när vi radade upp lägen. Men gör man inte mål när lägen skapas blir man hårt straffad. Nya tag borta mot Skoftebyn på söndag. Herr 4 jan 0kommentarer
  • FUTSALDERBY!

På onsdag 3/1 kl. 19:00 startar Örebro hetaste futsalderby. Vi tar emot ösk futsal och är säkra på att det kommer bli kamp från start. Missa inte derbyt utan planera in onsdag 3/1, ta med en kompis så skapar vi bästa stämningen tillsammans. Alla som löser en entrébiljett är med i utlottningen av 500kr. I halvtid kommer vi presentera vårt nystartade ungdomslag på damsidan och uppmärksamma damlagets Rebecca Viléns 100 matcher i ÖFC-tröjan. Varmt välkomna på fest! Herr 29 dec 2023 0kommentarer