• Vi vinner igen!

Matcherna blir jämnare och efter en oavgjord match i lördags var det återigen dags för en vinst. Vi börjar med att äga matchen och har stora delar av spelet på motståndarnas planhalva, men en snabb kontring gör att BK 14 får göra det första målet. Vi är snart med i matchen igen och gör två snygga frisparksmål. Efter första halvlek är det ändå jämnt med 2-2 i resultatet. I andra perioden tar vi över spelet allt mer, trots spel i motvind och med solen i ögonen. En straff (som kanske skulle ha varit rött kort) och två mål senare leder vi med 5-2. I sista perioden blir spelet och tugget allt tuffare och Vivalla gör 5-3 på en misstänkt offside-situation.Vi fortsätter att göra mål på fasta situationer och sista målet blir en snygg nick på hörna. En stor eloge till alla killarna men ett extra omnämnade till Edwin som gör sin första match i målet och är grym! Det är skönt att veta att man har tre otroliga målvakter att rulla på. Nu har vi nästa match om 11 dagar. Fokus på träningarna framöver är att få till ett spel på liten yta, rulla boll och våga ta hand om bollen. Långa bollar är bra ibland, men inte så kul fotboll. Team P2009/2010 30 maj 2023 4kommentarer
  • Variant på träning...

I söndags överraskade vi killarna med korvgrillning mitt i träningen. Tror att det var värt löpturen. Team P2009/2010 23 maj 2023 4kommentarer
  • Ännu en skön vinst!

Härligt jobbat, killar! Team P2009/2010 15 maj 2023 6kommentarer
  • Vi öppnar starkt!

Vi fortsätter säsongen med en seger! En spännande match på många sätt där jag ändå fascineras av kulturella mötet. Vi hanterar det bra ändå och killarna får öva sig på att stänga av ljud från utanför plan och skrikande ledare (den gär gången var det inte Vi!). Nu får vi vila en vecka till nästa hemmamatch mot Sturehov. (För den som undrar - vi spelar I en 13-/14-årsserie men där båda lagen vi mött haft antingen 10/11-lag eller 10/11/12-lag. Lite som vi hade det förra säsongen. Vi tror det kommer bli tuffare vad det lider, men njuter av segrarna när vi kan ...) Team P2009/2010 8 maj 2023 6kommentarer