• Dags för NIF tipset.

Då va det dags för NIF tipset som börjar den 3/2 2024. Det kostar 100 kr per rad, går bra att skriva tipsraden i swishen till Olle på 070-561 03 55. Herrar 21 jan 0kommentarer
  • God Jul & Gott Nytt År

🎅🎄 Herrar 23 dec 2023 0kommentarer
  • Finns intresse för barn födda 2015- 2017

.. Herrar 12 dec 2023 0kommentarer
  • Kom & köp lotter : )

Bingolotter till jul & nyår uppesittarkvällen : En enkel kostar 100 kr/ st eller x2 kostar 200 kr/st Julkalendern : Hela Sveriges julkalender med vinstchanser varje dag fram till julafton. 24 spännande luckor med chans att vinna upp till en miljon direkt på skrapet! Kostar 100 kr/st Sverigelotten: Med denna skraplott har du möjlighet att vinna svindlande 25 miljoner. Kostar: 25 kr Vill ni köpa dessa lotter av Nyckelby IF så hör av er till Lars-Olov 070-5610355 eller till Eva 073-6998293. För varje såld bingolott får klubben 23 kr. För varje såld julkalender som kostar 100 kr får klubben behålla 50 kr. Så nu ser vi till att köpa/ sälja många lotter. Herrar 5 nov 2023 0kommentarer
  • Storförlust i säsongens sista match.

På lördags förmiddagen spelade Nyckelby IF sin avslutande seriematch mot Karlslunds FF. Matchen blev en ensidig historia där Karlslunds FF var helt enkelt mycket bättre på det mesta och straffade oss så fort vi bjöd på det allra minsta. Vi försökte hålla i bollen och ha tålamod i uppspelsfasen men hade svårt att lösa det på ett bra sätt då Karlslund satte hård press och vi blev för stillastående. Efter cirka 10 minuters spel kom det första målet och sedan fortsatte det på samma sätt under resten av halvleken, i halvtid stod det 0-5. 0-5 stod sig 10 minuter in i andra halvlek då vi lyckades hålla i bollen lite bättre men sedan återupprepade sig mönstret från första halvlek med baklängesmål i jämn takt. En skillnad jämfört med första halvlek var dock att vi kunde göra ett mål. Målet kom efter att vi lyckats få med lite mer folk i en omställning som slutade med att en Karlslundsförsvarare var tvungen att rädda med handen nära mållinjen. Det resulterade i ett rött kort och straff för oss som vår målvakt Mankan kunde förvalta på bästa sätt. Trots en man mindre kunde motståndarna fortsätta att producera framåt och de gjorde ytterligare tre mål under den sista kvarten och slutresultatet skrevs till 1- 12. Resultatet innebar att Karlslunds FF blev seriesegrare efter att med hjälp av dagens resultat passera Garphyttans IF med hjälp av bättre målskillnad. Vi från Nyckelby IF:s sida gratulerar Karlslunds FF till seriesegern och önskar dem lycka till i division 6 nästa år. Efter en match som denna så är det svårt att lyfta fram någon enskild spelares insats och även om många kämpade och slet så räckte vi helt enkelt till. Vi får tacka alla på plats för visat intresse och samtidigt tacka för stödet under denna säsong. / Axel Örtstam Herrar 30 sep 2023 0kommentarer