• Seger på Tunet

Marcus Hedblom tvåmålsskytt när Färila IF/Ljusdals IF 2 besegrades med 3-1 i division 6. Herrar för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Näsvikens IK 2 /Enångers IK 2 - Färila IF / Ljus...

Seger och glada miner på Tunet när vårat lag NIK 2/EIK 2 i division 6 tog tre poäng i årets näst sista match. Filimon Weldu Berhe 1-0, sedan två mål av Marcus Hedblom och seger med 3-1. Herrar för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Hille IF - Näsvikens IK

Vi förlorar dagens match med 9-1 och Hille vinner rättvist. Vi börjar matchen bra, men efter Hilles två snabba mål tappar vi spelet. Nu laddar vi om inför hemmamatchen mot Stensätra den 7/9. Nikenligan 3p Siggan 2p Ellinore 1p Vickan Division 2 Södra Norrland för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Matchsponsor 31/8

Vi riktar ett stort tack till LimeArc Process AB som var matchsponsor vid dagens match på Tunet mot Kilafors IF som slutade 5-0 till hemmalaget. Johan Brolin, som stod för ett hattrick, utsågs till matchens lirare. Herrar för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Näsvikens IK - Kilafors IF

Höstens andra match på Tunet Kilafors på besök en blåsig lördag och drygt 130 personer i publiken. Ett glädjande publikantal och spel, med god inställning från hemmalaget. Det var lite trögt att få in det första målet men Johan Brolin är den som är först att noteras i målprotokollet, i minut 33' sitter 1-0. Jesper Karlsson är den som fyller på i protokollet med ett psykologiskt viktigt 2-0-mål bara en minut före halvtidsvilan. 3-0 är Johan Brolins andra för dagen efter en fin passning snett inåt bakåt från Tobbe Johansson, detta i matchminut 69'. Nu kan alla med minsta tvivel andas ut, det känns som poängen är utdelade trots att 20 minuter återstår. Den pålitlige slitvargen Gustav Ekvall fyller på med 4-0 i matchminut 73' och Johan Brolin fullbordar sitt hattrick på straff i minut 88'. Därmed fastställs slutresultatet till 5-0. Lugnt och stabilt kan man sammanfatta dagen, dessutom glädjande med Douglas Hellström åter på planen efter skada. Nikenligan 3p Johan Brolin 2p Petter Andersson 1p Gustav Ekvall Herrar för 18 dagar sedan 0kommentarer