• "Enkel" Seger Mot Sollentuna!

Visst kan vi säga enkel seger med 5-2 mot Sollentuna men dagens match handlade om kamp.Med flertalet spelaråterbud till matchen så sitter vi med endast 12 spelare i dag och det är lite snålt sett till serie och motstånd. Matchen i sig färgas därmed av att vi inte har mer än en avbytare och några av våra spelare får därmed helt naturligt spela på mängder av platser för att få det att gå runt... så våra lirare hinner dricka och andas ett par minuter på sidan av planen.Taktiskt en mardröm men grabbarna gör det bra i och med sitt hårda jobb på planen. Vi har lite för mkt långa bollar idag och det kan förklaras många ggr med att VI inte riktigt orkar gå kort i laget men inte alltid ...vi har också glimtar av härliga uppspel och passningar/avslut som vanligt men idag så får vi nog ändå säga oss vara jä..ligt nöjda med en seger så som det såg ut...absolut en rättvis seger men det hade givetvis sett annorlunda ut med 3-4 spelare ytterligare Rätt imponerande att ta hem matchen så klart trots allt.:-) Forza MIK. P-03/04 2 jun 2019 0kommentarer
  • MIK mot AIK/Hammarby/Djurgården 26-2

Vilken helg för Mälarhöjdens P03/04. Tre matcher, tre vinster och lite extra roligt att vi spelade mot AIK, Hammarby och Djurgården. Igår började bataljen mot AIK i P16 division 2, mot serietvåan AIK. En gedigen insats och siffrorna kunde skrivas 7-1 till Mälarhöjden, där vi i efter 5-0 i första halvlek, mest koncentrerade oss på att öva oss på att bevaka segern i andra halvlek. I P15 divsion 3 satte 04-killarna fart och började helt plötsligt inte bara skapa chanser utan även sätta dem. Djurgården stod för motståndet och slutresultatet skrevs till 10-1 till Mälarhöjden. Så nu i eftermiddags mötte vi serietvåan Hammarby i P16 division 1. Lite extra (positivt) laddat då det fanns en del kompisar i motståndarlaget. Hammarby gavs dock ingen pardon och skapade knappt en målchans på hela matchen. Hög press och fina kombinationer innebar att slutresultatet blev 9-0 till Mälarhöjden. Nu är det ju inte resultatet som räknas. Men det är ju ändå ganska kul att vinna stort ibland. :) Och även om vi bortser från resultatet så kan vi konstatera att spelet sitter där bättre och bättre. Vi är på rätt väg, killar. Fortsätt så här, så blir det riktigt bra till slut! P-03/04 12 maj 2019 4kommentarer
  • Förlust....trots Massivt övertag!

Vi dominerar Matchen igenom .Vi tappar lite energi när Enskede turligt gör 2-1 efter 30 i första halvlek.Men i de lägen i matchen då vi inte är DÄR så är matchen ändå i vårat grepp.VI ska avgöra matchen på det underbara spel,höga press ,understöd mm mm vi har i Matchens första 30 minuter men BOLLEN var inte rund idag utan mer åt det ovala hållet:-) Coach Patrik har jävligt bra snack i paus om att TIDEN är på vår sida ,VI är bättre och det kommer ge resultat om VI är positiva och fokuserade på det vi SKA göra. Men första delen av andra gick liksom bort för oss utan att vi nu släppte till chanser ,det hände inte. .Men vi skapade inte heller speciellt mkt här.?Vi liksom slösade bort 25 minuter här. Andra delen av andra är ju däremot superstark och här skapar vi massor av chanser..dock som sagt var inte marginalerna med oss ...helt bizarrt att bollen inte går in...,utan vi fick verkligen släpa oss från Enskede IP med en kraftig känsla av frustration....förlust 1-2:( Hur som helst så vet vi ju alla att bolljäv.-n är ju rund,, DET kommer att jämna ut sig.Oturen idag kommer att ge oss Turen en annan dag... Forza Mik P-03/04 5 maj 2019 0kommentarer
  • 2:a i 02/03-futsalserien

Säsongen fortsätter fint. Vi har nu avverkat vår första riktiga futsalserie. Vi hamnade i serien för södra Stockholm och mötte lag från vår sida bort till Saltsjöbaden. Serien var gemensam för P02 och P03 så ungefär häljften av lagen var en storlek större. Vi kan konstatera att våra killar går från klarhet till klarhet. När serien var slut kan vi konstatera att vi landade på sju segrar, en oavgjord och två förluster. Sammantaget gjorde detta av vi kom på andra plats av 11 lag. Bägge förlusterna kom mot fysiskt starkare 02-lag och den oavgjorda matchen spelade vi mot Nacka Juniors 03-lag, som vann serien. Fantastiskt gjort killar! Nu väntar utesäsongen. P-03/04 20 feb 2019 0kommentarer