• Fin hockey när Grästorp vann efter straffar med 2-3

Gårdagens hemmamatch mot topplaget Grästorp blev lika målsnål som väntat när dessa två bra lag möts. Grästorp var starkast i första perioden och vi hamnar i underläge med 0-1 17:30 in i perioden. I andra perioden jämnar vi successivt ut spelet och vi får flera fina chanser till kvittering. Grästorps målvakt spelar dock lysande. I spel fyra mot fyra elva minuter in i perioden krutar äntligen Adam Jubel in 1-1 målet. En spelsugen Melwin Sundén och Erik Andersson stod för passningarna. Lagen byter chanser med varandra och Elias Algotsson Holm gör några monsterräddningar som håller kvar spänningen i matchen. Grästorp tar åter ledningen med 1-2 med dryga 4 minuter kvar på klockan till paus. Matchen har bra tempo och i en speedig spelsekvens passar August Ridell Boman Edwin Haynes som fri med målvakten i pressat läge kämpar in pucken till kvittering i slutminuten före paus. Tredje perioden spelas smart av båda lagen och ingen vill släppa till några onödiga lägen bakåt. Poängen är viktig så här i slutet av serien och båda lagen håller tätt. I ”over time” för vi spelet och har ett par lägen dock utan att kunna näta. Straffläggning är ju ett lotteri. Vi missar våra och Grästorp som har bättre skärpa i straffläggningen sätter två och vinner sålunda matchen med 2-3. Vi tar med oss ett bra spel och några saker som vi får förbättra till kommande play off. Först skall vi dock avsluta serien borta mot Lidköping på onsdag. Periodsiffrorna: 0-1, 2-1, 0-0, 0-0, (0-1) = 2-3 Förlust efter ”OT” och Straffar Skotten: 3-7, 9-8, 6-10, 3-1, 0-1 = 21-27 Utvisningsminuter: 4-10 Här följer ett grovt schema inför play off och eventuell kvalserie: Vinnaren av vår serie går direkt till Playoff 2. De sju lagen 2-8 samt de tre bästa lagen från fortsättningsserien spelar Playoff 1. Där det högre rankade laget har hemmafördel och spelar således Hemma - Borta - Hemma i bäst av tre matcher. För att rankas högre måste man sluta sämst 6:a i vår serie i AllTvåan. I dagsläget ligger vi 6:a i tabellen och kan inte bli sämre då det är 4 poäng ner till Vänersborg som ligger sjua. Vi har en match kvar att spela. Teoretiskt kan vi sluta bäst 5:a om vi vinner på onsdag. Före oss i tabellen ligger Pantern och Värnamo som har 2 poäng mer än oss. Dessa båda lag möts i sista omgången. Playoff 1- bäst av 3 matcher, start sönd vecka 8 Matcherna spelas: Sön 25/2, tis 27/2, ons 28/2 Som motståndare i Playoff 1 kan vi få något av de tre lagen Vänersborg, Helsingborg eller Lidköping. Detta blir klart efter onsdagens sista serieomgång. Playoff 2 – bäst av 3 matcher Matcherna spelas: Fred 1/3, sön 3/3, mån, 4/3 I Playoff 2 spelar vinnaren av AllTvåan (Just nu något av lagen Bäcken, Boro/Vetlanda eller Grästorp) samt de 5 vinnarna i Playoff 1. De tre vinnarna i playoff 2 möter sedan det ”geografiskt” sämst rankade Div 1 laget i en rak serie med 4 lag (dubbelmöten). Vinnaren tar sig upp till HockeyEttan. Kvalserien till ettan – rak serie i 6 omgångar Matcherna i kvalserien spelas: Sön 10/3, ons 13/3, fred 15/3, sön 17/3, ons 20/3, fred 22/3. Så vägen till Ettan är lång och matchintensiv med bland annat upp till 6 playoffmatcher på 9 dagar. Just nu vet vi att vi spelar minst Playoff 1, så boka in datumen ovan och kom och hjälp oss vidare till Playoff 2. Ha det Gött Sven Liedberg A-lag 19 feb 0kommentarer
  • Förlust mot Pantern borta 5-2

Pantern hade revansch att kräva inför onsdagens match. De satte högsta fart i första perioden med fysiskt spel som låg på gränsen till det tillåtna. Vi hade inte kommit ur bussen innan det efter dryga 12 minuter stod 4-1 till hemmalaget. Filiph Johannesson lobbade in 0-1 målet efter framspel från August Ridell Boman. I andra perioden utjämnade vi spelet och i tredje perioden tryckte vi på ganska bra. Tyvärr var avståndet för långt även om August Ridell Boman gjorde ett fint frilägesmål i numerärt underläge efter pass från Linus Andersson som bröt Panterns powerplay. Vi fick även ett fint mål underkänt när Melwin pricksköt till 5-3 men det var tydligen offside i målgården. Vi gjorde även i princip ett mål själva i egen bur till 5-1 för att "hjälpa" Pantern med sin revansch. Så med bättre fokus och skärpa i första och mer tur och skicklighet i de avgörande lägena så hade matchen kunnat jämnats ut. Pantern vinner dock rättvist. Periodsiffrorna: 4-1, 1-1, 0-0 = 5-2 Förlust Skotten: 17-8, 18-8, 6-10 = 41-27 Utvisningsminuter: 10-10 På söndag tar vi emot Grästorp hemma i Åby ishall i Alltvåans sista hemmamatch innan play-offspelet startar söndagen den 25/2. Ha det gött Sven Liedberg A-lag 16 feb 0kommentarer
  • IF MÖLNDAL HOCKEY SÖKER AMBITIÖSA SPELARE TILL J20

IF MÖLNDAL HOCKEY SÖKER AMBITIÖSA SPELARE TILL SIN J20 VERKSAMHET IF Mölndal Hockeys J20 vill starta en ny resa att bli ett riktigt starkt lag där man utvecklar spelare i en bra träningsmiljö vad gäller både is & fys, utöver detta, seriespel i bra serie. Vi gör det med duktiga och engagerade ledare som har ett bra samarbete med både J18 och A-lags ledarna. IF Mölndal Hockeys J20 har ambitioner om att hela tiden ta nya steg i vår utveckling både på lag och individnivå. Vi vill fortsätta arbetet med att bygga långsiktigt där spelare kommer hit och går via juniorlag och senare in i vårt seniorlag som har ett spännande och utvecklande koncept på gång. Nu är vi i en rekryteringsprocess inför säsongen 24/25. Vi söker spelare födda 2006/2005 som älskar att träna, har ambitioner med sin ishockey och som vill fortsätta att utvecklas som hockeyspelare med oss i IF Mölndal Hockey. Tryouts kommer hållas inom kort. Mer info om datum och tider mailas ut till sökanden. Intresserad? Skicka din ansökan med följande uppgifter: - Namn / Födelseår: - Position: - Nuvarande klubb: - Moderklubb: - Kontaktuppgifter spelare (telefonnr+Mail): - Kontaktuppgifter Målsman om du är under 18 år (telefonnr+Mail) - 3 styrkor på plan. - 3 egenskaper du vill förbättra. Till tryout@molndalhockey.se Skriv "Try Out J20" som rubrik i mailet J-20 Regional 11 feb 0kommentarer
  • Seger hemma mot Sölvesborg med 5-2

Som ni säkert noterat så går det ganska bra för oss just nu. Vi är obesegrade de senaste 6 matcherna efter 60 minuter och har bara tappat två poäng under denna period i föregående match mot Vänersborg. Styrkan i spelet finns där trots lite vingligt agerande som tex under dagens match mot Sölvesborg. Det var en match som inte kommer att skrivas om i historieböckerna. Vi spelar ofokuserat och ganska individualistiskt och inte som ett lag då vi kan förflytta berg. Periodvis.... så får vi dock till det i dag och spelar ut hela registret vilket räcker till 5 fina mål framåt och endast 2 mål bakåt då Elias Algotsson Holm spelar bra i målet. Viktor Witehall är het i kväll och inleder målskyttet med 1-0 efter dryga 5 minuter. Efter passning från Sebastian Högberg trycker Viktor till pucken hårt rätt upp i nättaket så att målvaktens flaska flyger upp i luften, då behövs ingen videogranskning eller WAR. Målindikatorn med flaskan i luften kan bara vara mål och inget annat. Tre minuter senare blir det lite biljardspel mellan Filip Bergström och Edwin Haynes som sprätter in 2-0 målet. Nu tror jag killarna börjar känna sig trygga och tappar samtidigt skärpan i lagspelet. Vi tappar delvis fokus i egen zon och spelar inte klart innan vi är på väg framåt. Detta utnyttjar Sölvesborg som reducerar till 2-1 efter slarv utmed sargen i egen zon. Elva minuter in i andra perioden utökar dock ... äntligen.... Alexander Strempel till 3-1 efter det att vi direkt efter tekning via Viktor Witehall och Simzon Koch sett till att Alexander kan måla. Knappa två minuter senare fixar Sölvesborg 3-2. Men vi vill inte vara sämre och fixar utökad ledning till 4-2 endast 13 sekunder efter det. Målet är ett riktigt viljemål där vi nästan i aggression efter sölvesborgarnas reducering bara vill ta kommandot igen. Filiph Johannesson Gör målet efter mycket kamp och framspelningar från Melwin Sundén och August Ridell Boman. Tredje perioden innehåller bara ett mål som görs av kvällens skarpskytt Viktor Witehall i powerplay. Viktor pauserar sitt skott siktar samtidigt som Alexander Strempel föredömligt skymmer målvakten, varefter Viktor kan prickskjuta pucken i mål. Viktor får lagets hjälmpris för sina fina insatser i kväll. Periodsiffrorna: 2-1, 2-1, 1-0 = 5-2 SEGER Skotten: 16-12, 12-9, 13-3 = 41-24 Utvisningsminuter: 12-31 På onsdag åker vi till Malmö för bortamatch mot Pantern. Då skall vi hämta hem fler poäng. Ha det Gött Sven Liedberg A-lag 11 feb 0kommentarer
  • Sur förlust borta mot Vänersborg med 4-3 efter over time

Onsdagens bortamatch mot Vänersborg visade många olika sidor av vår förmåga. Matchen bestod av en inledande trevande period från båda lagen, en mellanperiod då vi glänste och lekte hockey med 3 mål framåt, en passiv orolig och spänd tredjeperiod samt en olycklig fjärde period i over time som gav uddamålsförlust. Kvällens minnesvärda 2:a period innehåller 3 mycket fina mål där 1-1 målet görs av Simzon Koch i vårt powerplay. Simz skjuter från halvdistans hårt invid stolpen efter briljanta pass från Viktor Witehall och Liam Gulbransen. Simz femma gasar på och står för ytterligare två mål denna kväll. där 1-2 målet sitter efter kanonskott i bortre krysset av Alexander Strempel. Framspelningarna kom från Simzon Koch och Emil Spetz. Det tredje målet för oss i 2:a perioden görs även det av Alexander Strempel som får en smörpass på diagonalen från Viktor Witehall till centralt inne i slottet där Alexander bombar in pucken i nät. Även Somzon Koch får passningspoäng för detta mål. Tredje perioden inleds med ett tidigt baklängesmål som gör oss oroliga så vi inte förmår spela ut så som vi kan. Konsekvensen blir kramp i spelet och att Vänersborg kvitterar i slutminuten efter att ha tagit ut målvakten. Väl inne i Over Time får vi en olycklig utvisning som rimligen borede tilldömts Vänersborg istället för Goaltender Interference. I en så osäker situation så borde nog dommaren friat helt. Sådant händer i hockey spceiellt vid snabba omställningar i spelet. Periodsiffrorna: 1-0, 0-3, 2-0, 1-0 = 4-3 Förlust i OT Skotten: 12-10, 8-16, 12-4, 2-0 = 34-30 Utvisningsminuter: 4-6 Serietabellen är nu mycket tajt med små skillnader mellan lagen i den övre halvan när det återstår 4 matcher. På Söndag tar vi emot Sölvesborg hemma. Matchen startar kl 16:10. Ni är välkona då. Ha det Gött Sven Liedberg A-lag 9 feb 0kommentarer
  • TACK till er alla som ställt upp!

Stort tack! IF Mölndal Hockey vill ifrån föreningen tacka er alla för ett fantastiskt arbete kring JVM och GICen. Vi vet att det är många, många pass som ni ställt upp att bemanna under en ledig tid, jul & nyårshelgen. Det blev extra mycket i år med JVM under samma tid som GICen. Alla i klubben har varit engagerade, spelare, föräldrar, ledare och styrelsen. Förberedelser en lång tid innan, Pre Camp med er som fanns på plats för lagen som härbärgerade i vår ishall så de fick en fin start på sitt JVM och allt arbete ifrån alla lagen i vår klubb under träningsmatcherna. Sedan alla 50/50 lott pass, parkeringsvaktpass och skottarpass ifrån både föräldrar och spelare under hela turneringen. Grymt jobbat alla! Här kommer hälsning från JVM-organisationen. Hej alla medarbetare under JVM! Nu har det gått en tid sedan JVM avslutades. Det tar lite tid innan man förstår vad som hände men när vi nu fått lite distans till JVM så förstår vi vilken fantastisk prestation vi gjort tillsammans. Ett övergripande mål som vi mycket tidigt i processen satte var att skapa ett hållbart evenemang i världsklass! Det har vi verkligen gjort på alla nivåer! Vi har fått så mycket positiv feedback från många håll. Här kommer en hälsning från U14 gänget: "U14 vill tacka alla så mycket för engagemanget under årets GIC. Utan er hjälp hade det inte varit möjligt. Tack även för stödet från läktaren. Det var extra kul att vi fick spela både gruppspel samt slutspel på hemmaplan." Utan ert engagemang i föreningen så hade vi inte klarat oss! IF Mölndal Hockey 6 feb 0kommentarer
  • Stark vinst hemma mot duktiga Bäcken med 6-3

Dagens derby mellan Mölndal och Bäcken hemma i Åby Ishall blev en spännande tillställning mellan två välspelande duktiga hockeylag. Bäcken har visat på stark kapacitet och god form över lång tid och vi har rest oss från sjuksängen och har äntligen i princip hela laget i spel, undantaget Gustav Ytfeldt och Martin Brandsdal. Gustav tränade senast bra och kommer snart vara tillbaka i ordinarie laguppställning. Matcher mot Bäcken brukar vara fina och spännande tillställningar och dagens publik fick verkligen valuta för inträdesavgiften. Redan från start är tempot relativt högt och spelet böljar och målvakterna gör sitt jobb i båda kassarna. Efter dryga 12 minuter spelas Edwin Hayes fram till skottläge via Liam Gullbrandsen och Linus Andersson. Edwin laddar bössan med ett dragskott som blir en riktig rackarrökare helt utan chans för Bäckenmålvakten. Edwins femma lirar riktigt bra i dag och fortsätter att sätta press på Bäckens försvar under hela matchen och gör ytterligare ett mål framåt senare i matchen. I andra perioden inleder Bäcken bäst och vi hamnar på "mellis" i egen zon där vi spelar fast oss. Vi har då svårt att få ut pucken på ett enkelt vägvisande sätt. Bäcken kvitterar till 1-1. Det dröjer dock det inte många minuter innan Erik Andersson, som var het i skridskoåkningen som vanligt, sätter 2-1 efter framspelning av Linus Andersson till friläge med målvakten. Erik sätter pucken mellan benen efter att ha fått målvakten i förflyttning i sidled. Snyggt mål Erik. Bäcken jagar kvittering och lyckas även med detta efter några minuter. Vi väller nu fram i anfallsvågor mot Bäckens försvar och Adam Jubel får läge i en tilltrasslad situation där även Sebastian Högberg och Emil Spets bidrar från sin backposition. Adam nätar till ledning 3-2. Före pausvilan spelar vi i numerärt underläge. Erik Andersson passar till Simzon Koch som gör ett riktigt "Simzalabimzon-mål" till 4-2 i friläge från mycket näta håll med målvakten. I tredje perioden känns det som om vi tar över spelet mer och mer. Redan efter knappa 2 minuter gör August Ridell Boman 5-2. Framspelningen kommer från Lucas Högosta till August som sprintar in från vänsterkanten och skjuter från distans mot bortre burgaveln -- Ett riktigt vackert hockeymål. Bäcken byter målvakt och reducerar strax därefter i powerplay. Filip Bergström gör en riktigt stark insats i dag och avslutar kvällens målskytte till SEGER med 6-3 efter briljanta framspelningar från Melwin Sundén och Joar Svensson. Periodsiffror: 1-0, 3-2, 2-1 = 6-3 SEGER Skotten: 13-11, 11-18, 11-11 = 35-40 Utvisningsminuter: 6-2 Olle Samuelsson briljerade i kassen i kväll och bidrog också med en målgivande passning. Kvällens kämpainsats och hjälmpriset tilldelas dock av Sebastian Högberg till Edwin Haynes vars femma var en av de bättre på isen i kväll. Bra jobbat Edwin som också gör ett riktigt vackert mål till 1-0 i första perioden. På onsdag åker vi till Vänersborg för bortamatch. Det blir säkert en bra match den också. Ha det gött Sven Liedberg A-lag 4 feb 0kommentarer
  • Viktig vinst borta mot Värnamo med 1-4

Gårdagens match var mycket betydelsefull inför kampen om "rankingpositionering" inför kommande spel i "playoff" (för dit ska vi). Vi har flera utmanande matcher kvar innan vi är där men gårdagens vinst mot Värnamo med 1-4 borta var viktig på vägen dit. Bra lag vinner även dåliga matcher. Vi inleder tafatt och slarvar i egen zon och levererar riktigt dåliga 1:a pass när vi skall vända spelet. Vi får därför inte med oss farten och den "förlorade" passningen blir i stället en kamp om pucken och ofta en spelvändning emot oss i stället för press på Värnamos kasse. Värnamos målvakt gör ett bra jobb när vi väl når fram till avslut. I slutet av 1:a perioden får vi möjlighet att spela powerplay (PP2, dvs 5 mot 3). Vi flyttar runt pucken bra och när Lucas Högosta passar Linus Andersson som smart lägger pucken till Filiph Johannesson som står på förlängda mållinjen till vänster så är målet nästan öppet och "Fille" gör inget misstag och vi tar ledningen med 0-1. Spelet fortsätter i powerplay, nu i PP1 (dvs 5 mot 4). Det dröjer 1 minut innan Liam Gullbrandsen passar Melvin Sundén som lägger över till Sebastian Högberg som blir frispelad och sprätter in 0-2 till oss. I paus pratar vi igenom de mindre bra aktionerna på isen. Men väl ute på isen så är samspelet i tajmingen i passningarna fortfarande ganska dåliga, om än något bättre än i 1:a perioden. Värnamo reducerar tidigt till 1-2 som står sig perioden ut. I tredje perioden börjar vi spela något bättre och Värnamo sätts under bra press. Kvällens enda spelmål i 5 mot 5 fixar Edwin Haynes genom ett rappt skott mot bortre krysset från distans i högerposition. Målet känns förlösande. Passningarna fick Edwin från Liam Gullbrandsen och Albin Sibbesson. Vi hamnar strax därefter i numerärt underläge. Men vad gör det när vi har Filip Bergström i laget. Filip vinner puck högt nära vår blålinje och bryter fram och skjuter i farten mot bortre stolpen där pucken smiter in till utökad ledning och slutlig seger med 1-4. Periodsiffror: 0-2, 1-0, 0-2 = 1-4 SEGER Skotten: 11-16, 8-12, 17-13 = 45-32 Utvisningsminuter: 8-6 Dennis Björklund som fick hjälmpriset senast i matchen mot Helsingborg delade ut kvällens hjälmpris till Sebastian Högberg. Elias Algotsson Holm gör flera fina räddningar i kväll och räddar oss ett par gånger då Värnamo fick frilägen. På Söndag är det åter match då vi hemma i Åby Ishall tar emot Bäcken kl. 16:40. Derbyn brukar ge extra stämning så kom gärna ner till ishallen och stötta oss. Ha det Gött Sven Liedberg A-lag 1 feb 0kommentarer
  • Vinst mot Helsingborg hemma med 3-2 ---- Spännande var det!!

Helsingborg har visat att dom är ett bra lag så vi förväntade oss en svår uppgift i dag med fullt fokus. Vi inleder också matchen grymt bra och dominerar stort i spelet under hela första perioden. Vi fullkomligt väller fram som heta illrar men deras målvakt gjorde många fina räddningar och håller gästerna kvar i matchen. I andra perioden hände något konstigt. För lika bra som vi var i första perioden lika handlingsfattiga var vi i andra perioden. Helsingborg utnyttjar vårt dåliga engagemang och fixar 0-2 ledning inför sista perioden. I tredje perioden jobbar vi oss tillbaka in i matchen men det dröjer till 48:14 innan Alexander Strempel nätar till reducering till 1-2 efter smäckpass från Melwin Sundén. Det var Alexanders första mål i seriespelet efter hemkomsten från USA. Vi får nu "blodad tand" och känner vittringen på kampen om segern. Så när Erik Andersson från distans endast 58 sekunder senare kvitterar till 2-2 så är det match på riktigt om poängfördelningen. Vi håller ihop spelet och coacherna matchar spelare som varit hetast för dagen och skapat möjligheter. Helsingborg får utvisning 56:06 och när de klarat 2 minuter i underläge och vi håller på och växlar spelare till ordinarie femma för spel 5 mot 5 så har vi stark press i offensiv zon. En sista farlighet i Helsingborgs box leder till ett snyggt mål från Simzon Koch som sätter segerpucken i krysset till 3-2 efter framspel från Melwin Sundén och Alexander Strempel. Detta mål var Simzons första mål sedan han återvänt till Sverige och föreningen från junioräventyret i USA. Segern var förlösande och gastkramande för alla som var där. Periodsiffror: 0-0, 0-2, 3-0 = 3-2 SEGER Skotten: 15-5, 11-11, 8-13 = 34-29 Utvisningsminuter: 6-6 På onsdag drar laget till Värnamo för bortamatch om nya viktiga poäng i jakten på "play off" platserna. Melwin Sundén delade i dag ut hjälmpriset till matchens kämpe och det gick till Dennis Björklund. Bra jobbat Dennis. Det är kul att se att du är på väg tillbaka efter din långa frånvaro. Ha det Gött Sven Liedberg A-lag 28 jan 0kommentarer
  • Publikfriande match när vi vann över Boro/Vetlanda hemma 5-4

Efter ett par veckor med sjukstuga i laget så var många spelare tillbaka i spel i dag. Vi saknar dock fortfarande 4 spelare som fortfarande inte kan spela. Vi hälsar samtidigt Simzon Koch välkommen hem. Simz gör i dag en riktigt fin insats och i sin femma som flankeras ytterligare en ny spelare i Alexander Strempel. Alexander har dock spelat några matcher med oss nu men då vi varit lite korta i manskapet så har vi inte haft möjlighet att få full utväxling ännu. Både Simzon och Alexander spelade i höstas juniorhockey i USA NAHL. Dagens match visade att vi lär få mycket nytta av dessa båda nya spelare framöver. Vi inleder tveksamt och har nog för mycket respekt för Boro/Vetlanda och då speciellt deras första femma som håller mycket hög klass. Trots få skott på mål i första perioden så lyckas vi målmässigt hålla ställningarna till 2-2 vid pausvilan. Boro tar ledningen redan efter 30 sekunder men vi kvitterar till 1-1 i powerplay genom Adam Jubel som får framspelning från Linus Andersson och August Ridell Boman. Knappa 2 minuter senare utökar Adam Jubel till 2-1 med hjälp av Emil Spetz och Sebastian Högberg. Adam prickskjuter in pucken strax invid stolpen. Boro Vetlanda vaknar upp och sätter oss omedelbart under hög press och vi orkar inte stå emot och gästerna kvitterar rättvist till 2-2 som är resultatet efter en spelad period. Vi snackar ihop oss i laget under pausen och vill lyfta vårt spel så som vi kan. Andra perioden antar därför en helt ny skepnad. Vi sätter högre press och börjar åka skridskor och blir då också mer fysiska i kampen om pucken. Helt logiskt tar vi ledningen till 3-2 genom Lucas Högosta som får smörpass från Simzon Koch som spelas fram av Linus Andersson. Ett par minuter senare har Boro en fin period och kvitterar först till 3-3 och tar dessutom ledningen med 3-4 inom loppet av en minut och 10 sekunder. Vår härförare och kapen Emil Spetz visar dock stor kampvilja i kväll och avlossar kanonen från blålinjen till förnyad kvittering 4-4. Emil fick pass från Filip Bergström. I tredje perioden tar vi över spelet långa perioder och Boro visar på frustration och nervositet i avgörande lägen. Kvällens mål tillika vinstmål för vår del till 5-4 görs av Sebastian Högberg som spelas fram av Melwin Sundén (kvällens passning) över centrallinjen till en helt fri Sebastian som bara behöver sätta bladet till pucken och näta vackert till seger. Boro tar ut målvakten under slutminuterna och vi har två lägen till mål i tom kasse men missar båda. Vi håller dock tätt bakåt och vinner denna kamp som jag vill lova var helt i publikens smak med hög spänningsnivå. Periodsiffrorna: 2-2, 2-2, 1-0 = 5-4 SEGER Skotten: 4-17, 8-10, 5-7 = 5-4 Utvisningsminuter: 8-10 Filiph Johannesson delar ut kvällens hjälmpris till en riktigt bra lirare i dag, Melwin Sundén som la kvällens godispassning till segermålet. Melwin var en stor framgångsfaktor i kväll från sin backposition. På söndag kl 16:40 tar vi emot Helsingborg hemma i Åby Ishall. Kom gärna och stötta oss då. Ha det Gött Sven Liedberg A-lag 24 jan 0kommentarer