• Mölndals HF mot Fjärås

Viktiga poäng står på spel Kom och heja F19-17 (F2004-2006) 8 mar 2023 0kommentarer
  • Mölndals HF damer mot Kropps

Kom och stötta F19-17 (F2004-2006) 4 mar 2023 0kommentarer
  • Önnered HK 21 - Mölndals HF 22

Med 3matcher kvar i seriespel där vi har en förlust, en oavgjord och 10 vinster. Borås ligger på andra plats två poäng efter. Att möta Önnered borta är tufft, där har dem en hel del duktiga spelare samt någon förre detta elitspelare. Första halvlek jämn där Önnered är för matchen men sista 7 min vänder vi och leder i halvlek med 9-10. Önnered startar andra bättre och tar över ledningen. Vi vänder på det igen och efter 46 min leder vi med 15-19, sen går det i stå och vi lyckas bara göra 3 mål sista kvarten men vad gör det när motståndarna inte kan göra tillräckligt många och en härlig seger med 21-22. Gabbi klämmer in 7 bollar, Wilma 4 bollar, Filippa 3 bollar. Två tuffa matcher kvar mot Hylte hemma och Särökometerna borta. Nu gäller att njuta utav helgen och på måndag börjar vi ladda för nästa match. F19-17 (F2004-2006) 24 feb 2023 3kommentarer