Sista hemmamatchen för dam div. 3 och med vinst säkrar vi seriesegern 🏆 Damer div 2 11 mar 2023 0kommentarer

Final imorgon Heja MHF Damer div 2 10 mar 2023 0kommentarer
  • Mölndals HF mot Fjärås

Viktiga poäng står på spel Kom och heja Damer div 2 8 mar 2023 0kommentarer
  • Mölndals HF 28 - Kropps 16

Mölndalsposten skriver Formstarka Mölndal tog ännu en seger Sport - Mölndal är nu inne i en stark period i division 2 väst KS 1 dam i handboll. När laget mötte Team Kropps hemma i Aktiviteten på söndagen kom tredje raka segern. Laget vann med 28–16 (14–7), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över. – Oj vilken match vi gör igen. Jag hade inte förväntat mig att vi skulle vara så överlägsna som vi var. Vi startar precis som vi avslutade vår förra match. Enormt bra försvar och kreativitet i anfallet. Vi släpper in sju bollar i första och nio i andra. Vi kör hårt som ett lag i 60 minuter. Två oerhört viktiga matcher kvar att spela som vi ser framemot. Vi ska göra allt vi kan att avsluta på topp. Underbar seger idag av tjejerna, de är grymma, kommenterade Mölndals tränare Halldor Halldorsson. Målgörare för Mölndal var Johanna Milos 6, Emmy Hast 5, Emma Svensson 5, Caroline Lundberg 4, Sofia Byrne 2, Dalija Culum 2, Sara Hagstedt 2 och Ida Krafft 2. För Mölndal gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Team Kropps är på andra plats. Torsdag 9 mars 19.40 spelar Mölndal hemma mot Fjärås. Damer div 2 5 mar 2023 1kommentar