• Seger borta mot Grums

Seger borta mot Grums igår med 5-7 (2-1,1-1,2-5). BoIS målskyttar var Helmer Wallqvist 2, Melwin Nordberg 2, Emil Strømnes, Stig Lindell och Lukas Ottosson. Lukas Ottosson efter matchen: - Vad säger du om matchen? - En kämparinsats skulle jag säga. Vi kommer ut bra, var väl förberedda, vi dippar litegrann i mitten på matchen och tar upp det på slutet igen. - 5-2 vinner ni sista perioden med, måste tyda på en styrka. - Ja det skulle jag säga. - Du gör mål, berätta om det. - Jag får den på blå från Stig Lindell och så gör jag lite kroppsfinter och får in pucken. Kul att den går in. - Du har varit i BoIS nu en månad, hur trivs du? - Det är jättebra, alla killar är schyssta. Jag trivs jättebra.  - Då är vi nöjda när vi åker härifrån idag (läs igår). - Jajamän! J18 för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger mot Bäcken

Seger idag i träningsmatchen mot Bäcken med 6-2 (5-1,1-0,0-1). Skott 23-35. Målskyttar i BoIS var Ville Gustafsson 2, Vilgot Andersson 2, Stig Lindell och Wilmer Blom-Rotmark. Stig Lindell efter matchen: - Vad säger du om matchen? - Jag tycker vi gör en bra förstaperiod, andra var helt okej och i tredje tappar vi det lite. För mycket utvisningar. - 5-1 efter första, ni kom ut laddade. - Ja det var en bra, stark period. Vi gjorde väl mål på allt så det var kul. - 1+2 från dig idag, du gör första målet i matchen. Berätta om det. - Jag fick ett bra pass av Adrian Johnson mitt i slottet så det var bara att skjuta in den. Det var kul. - Hur känns det så här direkt efter matchen? - Det är riktigt kul. Nu ska vi köra ett benpass efteråt så det kan inte bli bättre. - Då släpper jag iväg dig till ett hårt benpass. - Ja det blir bra, det blir perfekt. J18 25 aug 0kommentarer