• Gästcoach på bänken - seger !

Söndagen till ära vankades match, en match mot Tungelsta som innan matchen låg ett poäng före oss i tabellen. Och denna söndag hade vi glädjen att få ha Heikki med oss som gästcoach! Matchen slutade 19-20 i Lidingös favör. Det innebar att vi tog oss förbi Tungelsta i tabellen. Härligt kämpat tjejer och tack Heikki! Damer C 17 feb 2019 1kommentar
  • NY MATCHTID PÅ LÖRDAG 19/1, 16.00 (samling 15.15)

Går ej att ändra tiden i aktiviteten men hör av er till mig om det finns några frågor. Med vänlig hälsning, Elin Damer C 16 jan 2019 0kommentarer
  • Hemmamatch mot BK Kungsan

En liten trupp med stor vilja och härlig kämpaglöd krigade ikväll på mot BK Kungsan i Gångsätra. En målsnål första halvlek, 3-12, visade på bra försvar och målvaktsspel men lite för ärliga skott... Andra halvlek började Kungsan springa mer och får in fler bollar än vi, detta trots många fina räddningar från Moa! Trots en hel del snygga framspelningar och bra avslut vill inte bollen i mål för oss, slutresultat 9-22. Humöret hålls dock högt och alla krigar på och vågar, mycket roligt! Försvaret är stundtals som en mur/vägg och det är snarare i knepiga byten och snabba kontringar som Kungsan får sina mål (samt några i slutet då vi är för trötta). Jag åker iallafall hem vid gott mod, nu är det bara att justera siktet till kommande matcher. Ha en fin lördagkväll alla! /Elin Damer C 1 dec 2018 3kommentarer