Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Linghems SK Fotboll P07

Följ

Fotboll P07

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Linghems SK
Fotboll
Fotboll P07

Matcher i helgen

4 okt 2017 13 kommentarer 343 visningar
Alpha Keita Tränare
 • 4 okt 2017 Carina Svensson

  Alex kunde söndag också.
  Det är ju 3 matcher var på lördag o söndag.
  Då är det väll inte meningen att han måste stå över 3 matcher utan flera får stå över 1 match.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Jenny Schander

  Jag håller med Carina i detta fall... är ju ändå en cup... kan inte alla vara med så får någon stå över en match istället. Blir mer rättvist tycker jag.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Alpha Keita

  Hej!
  På mötet i söndags så kom vi fram till att det är bättre att spela mycket en dag och då tar vi ut 13 spelare per dag. Det är också relativt korta matcher 25 minuter och sammanlagd speltid under dagen är 70 minuter bara 10 minuter längre än en vanlig match. Det framfördes även ett stort förtroende för oss som tränare när det gäller uttagningar till match. I söndags så var vi väldigt många och vi lyfte specifikt McDonalds cup och detta är vad vi nu kommit fram till.

  //Tränarna

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Carina Svensson

  Det är definitivt inte rättvist!
  Vad är det för svårt att några spelar 5 matcher och några 6 matcher istället för att 2 tror jag spelar 3 matcher och de andra sex.
  Pojkarna har ju laddat för detta och Alex valde fotbollen framför innebandyn i tisdags pga cupen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Pierre Berglund

  Tycker att det är väldigt bra synpunkter som Carina och Jenny för fram. Det bör finnas utrymme för att alla ska kunna vara med, tycker jag. Om det inte är möjligt kanske man ska lotta vilka spelare som ska dubblera.
  Om träningsnärvaron är förhållandevis lika mellan spelarna känns lottning som det mest rättvisa tycker jag. Det skulle dessutom undanröja ev frågetecken kring hur urvalet av vilka spelare som ska dubblera, görs.

  /Pierre

  /Pierre

  /Pierre

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Pierre Berglund

  Haha...blev visst många underskrifter...sorry😀

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Mathias Kamijo

  Diskussioner här på laget.se ang laguttagningar har förekommit tidigare. Det som förvånar mig är att ingen närvarande förälder på mötet i söndags vädrade några som helst synpunkter på laguttagningar. Därför tycker jag det är jättemärkligt att diskussioner rörande laguttagningar uppstår igen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Carina Svensson

  Säger inte att Alex ska stå över en match och spela 5 medan andra spelar 6.
  Men att förklara att han och en till får spela 3 och alla andra 6 tror jag inte heller du tycker låter rättvist.
  Detta visste vi inte på föräldramöte.
  Alex har varit nästan på vareviga träning sedan i våras.
  Detta är ju en cup.
  Skulle vi gjort så i Bullerbyn med att stå över ett barn en hel dag fast man spelar flera matcher på den dagen?

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Pierre Berglund

  Tack för ditt förtydligande, Mathias...det finns säkert olika uppfattningar kring vad som sas eller inte sas på mötet. Jag tror ändå att det kan finnas en poäng med att ledargruppen är tydliga med hur man gör urvalet av vilka spelare som ska dubblera. Det tror jag motverkar den här typen av diskussioner, oavsett var dom förs.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Jenny Schander

  Jag var inte på föräldramöte o jag har diskuterat min syn med berörda tränare o det håller jag utanför. Jag förstår att man inte kan vara hur många som helst, men är det 14 anmälda spelare både lördag o söndag, varför inte ta med alla? Det är ju ändå cup samt en kul grej att göra ihop med sina kompisar i laget. Att plocka bort en person lördag o en person söndag känns lite tråkigt. De är ju ett lag o en cup..

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Ingela Kamijo

  Brukar inte kommentera i sådana här flöden, men känner att jag måste. Vet inte om folk inser vilken tid och engagemang som tränarna lägger ner för att göra det bästa för våra barn. På föräldrarmötet var alla överens om att tränarna skulle sköta träningar, matcher och cuper utan att vi föräldrar skulle lägga oss i. Om man har så starka åsikter kring det skulle man kanske valt att delta? Allt detta tjafs förstör så otroligt mycket och de som drabbas i slutändan är det våra barn som drabbas.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Camilla Borg

  Jag säger som Ingela! Här har vi tränare som lägger ner sin själ i VÅRA barn och gör allt gör att det ska bli så bra som möjligt för grabbarna! Det var ingen som protesterade på mötet i söndags när vi la förtroendet i knät på tränarna. Ibland tror jag att det glöms bort dom otroligt många timmarna tränarna lägger ner för att vi ska ha ett fungerande lag! Tränarna kommer aldrig att kunna göra alla till lags, utan vi måste helt enkelt lita på deras omdöme.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 okt 2017 Jenny Schander

  Jag är mkt medveten om vad tränarna gör, tro mig min man har lagt ner sin själ flera år i laget ifall ni missat det! Jag har inga problem med laguttagning så länge det sker på ett okej sätt. Jag har tagit mina tankar med berörda tränare så vi släpper detta. Som någon sa en gång... prata ansikte mot ansikte inte genom ogenomtänkta kommentarer. Önskar alla en trevlig kväll o önskar grabbarna lycka till

  Rapportera

  Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera

Senast uppladdade video
Ingen video uppladdad Logga in och ladda upp ert första klipp
Senast uppdaterade album
Bilder 3 bilder