• Sunne - Lerum 6-3

Sista stoppet på vårt träningsläger blev Sunne, ännu ett division 2 lag men inte från samma serie som Malung. Första 10 minutrarna är vi riktigt bra, vi tar ledningen i powerplay genom #13 Albin Sibbesson. Ju längre perioden lider ju mer äter sig Sunne in i matchen och tar över mer och mer. Vi släpper 1-1 i pucken i boxplay och tyvär gör Sunne även 2-1 innan perioden är över. Det sista borde vi kunnat undvika. Skott 15-10 Första 10 minutrarna fortsätter Sunne med taktpinnen och vi går bort oss ett par gånger vilket resulterar i 2 snabba mål för Sunne. Efter 11-12 minuter börja vi komma tillbaka och skapar en hel del, tyvärr gör Sunne även 5-1 innan vi reducerar till 5-2 genom #27 Benjamin Perhonen. Vi reducerar även till 5-3 genom #11 William Wohnerhow i powerplay innan perioden är slut. Skott 10-8 I tredje är vi med bra och har flera bud på fler reduceringar men tyvärr kommer vi inte närmre än stolpskott. Sunne gör ett mål till och fastställer slutresultatet till 6-3. Skott 7-10 Sunne vinner skotten med 32-28 En riktigt bra match för oss att spela för det är hög fart, stenhårda närkamper och varje beslut måste vara korrekt annars blir vi straffade. Men det känns roligt att se att vi är med i 60 minuter och kan tävla mot ett riktigt bra lag från en division högre. Vi har haft en fantastisk helg där det varit mycket hockey, studiebesök och samkväm. Vi vill tacka alla som gjort det möjligt för oss och inte minst våra killar som haft ett glatt humör och bjudit på sig själva! I veckan tränar vi på innan vi nästa helg åker till Lidköping för ännu ett division 2 motstånd! Denna gången från divison 2 "Göteborg" Herr A för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • Malung - LBK 3-6

Efter en ganska tillintetsägande vinst mot Rydaholm som vi vann hemma med 8-3 så gick bussen mot Malung igår. Vi kom fram till Malung sent på fredagskvällen, hade en träning på morgonen klockan 09:30-10:30, ett besök på ccm fabriken, lunch och vila innan matchen mot division 2 laget Malung. Första perioden tycker jag vi är med riktigt bra och tar ledningen med 1-0. Efter ca 15 minuter blir det lite gruff och vi får en fem minuters utvisning medan Malung bara får en tvåa. Det resulterar i ett 3 minuters powerplay där Malung gör två mål. Skotten slutar 15-9 till Malung i första. Vi känner att vi är lika bra som Malung i fem mot fem spelet och ska fortsätta spela vårt spel. Det gör vi och det bär frukt, vi vinner perioden med 4-1 och skotten med 13-6. Det blir lite powerplay åt båda håll men varken vi eller Malung lyckas göra mål i numerärt överläge. I sista, som jag egentligen tycker är vår bästa period spelar vi riktigt bra hockey och Malung skapar inte mycket. Vi gör däremot ett mål och fastställer slutresultatet till 6-3. Skotten i sista blir 10-10. Vi gör en riktigt bra match och jag tycker vi visar att vi har en riktigt hög högsta nivå när vi är fokuserade och alla ger allt! Imorgon rullar bussen mot Sunne för ytterligare ett division 2 motstånd, pucken släpps 14:00 Herr A för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • Lerumspucken för A1:2 på lördag!

Välkommen till en heldag med ishockey! På lördag 14/9 ses vi i ishallen för Lerumspucken för A-ungdom! Bra ishockey, kaffe mm utlovas 👍 Klassisk skylt ovanför ingången! Lerums BK för 8 dagar sedan 0kommentarer