• Kioskvärdar höstsäsongen

En påminnelse om schemat för kioskvärdar nu i höst, och vilka som ansvarar för att baka till kiosken. Landsbro IF 26 aug 0kommentarer
  • Borta mot Holsby

Ikväll va vi på Ädelvallen för match mot Holsby👍 Vi började bra och satte 0-1 redan i 4e min av #17 Maria och efter en hörna i 22a min blev det struligt framför hemma målet och #13 ElsaS satte 0-2 Efter detta vet i tjyven va vi sysslade med ?? Det va gnälligt å tjötigt vi föll in i deras spel och gjorde inte alls det vi va överens om att göra och hemma laget lyckas både reducera och kvittera i 24e å 26 min Då ändrar vi om lite i laget och lyckas någorlunda ta tag i spelet och 2-2 är läget i paus I typ 3e min av 2a halvlek har Holsby ett skott som Elvira i kassen räddar och detta tror jag va deras enda avslut på mål i 2a halvlek för här har vårt snack i pausen gjort susen 👍 2-3 kommer i 55e min då #16 Isa trycker in ett skott från snäv vinkel 👏👏 i 58e får vi en frispark från 24/25 meter och den lägger #2 Anna in precis under ribban och vi har 2-4💪💪 I 62a spelas snyggt #16 Isa ren i mitten och hon plaserar in 2-5👏👏 Å sista halvtimmen är en lång kavalkad av anfall där bara Hasibe i hemmakassen som utan tvekan är Holsbys bästa spelare för dagen håller ner siffrorna, summa summarum lite onödigt slarv stundtals i 1a i 2a rullar vi boll riktigt bra så den 45an ska vi verkligen ta med oss och 3 viktiga poäng in på kontot 💪💪 #Teamla #framåttillsammans 💙💙 Landsbro IF 19 aug 0kommentarer
  • Dubbla Hatt trick.

Nya båsen invigda och sommar träningen tycks ha fungerat 💪💪 seger 6-0 (1-0) mot Skede i omstarten av Vetlanda 4an👍👍 Landsbros målskyttar va Maria E ×3 och Isa G ×3 👏👏 Bara en duktig Clara i Skedes mål höll nere siffrorna i 1a men sen orkade inte ens hon hålla emot #Teamla #framåttillsammans 💙💙 Landsbro IF 12 aug 1kommentar