• HEMMAPREMIÄR!

Efter förra helgens seriepremiär är det nu dags för Karlslunds IF FK Dam att äntra Karlslund Arena för första gången i årets seriespel då laget gästas av Norrby SK! Det är två lag som är sugna på att ta sina första poäng efter förlust i respektive seriepremiär förra helgen, Karlslund med 0-3 borta mot Gideonsbergs IF och Norrby som tappade 1-0-ledning till 1-3 hemma mot Västerås BK 30. Vi välkomnar gästande lag, domare, publik och funktionärer varmt välkomna till Karlslund Arena! Avspark lördag 4 maj 16:00! Dam för 16 timmar sedan 0kommentarer
  • Referat: IFK Nyköping - Karlslunds IF FK

Vi förlorar säsongens första match mot IFK Nyköping med 2-1. Vi kommer inte upp i nivå och bränner en del lägen. Spelet såg ändå helt okej ut! Nya tag på fredag när vi spelar i hemmaborgen på Karlslund Arena. Herr för 2 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriepremiären avslutas i moln

Första matchen i serien!! Nu är vi igång. Solen lyser med sin frånvaro men vi är taggade!! Vi vet att vi möter ett snabbt och duktigt Gideonsberg och det kommer bli tufft! Första halvlek har damerna lite svårt att hitta fötter och det är lite mycket långbollar som når fel adress. De är snabba på topp och Nova får bekänna färg och gör de röda och blå stolta! Det är lite nervöst och damerna hamnar i en lite negativ snurr. Det är lite tjurigt och buttert på plan. Gideonsberg går inte chanslösa men ett vilt kämpande försvar ser till att de går till halvlek med 0-0. I halvlek bestämmer tjejerna sig för att det inte blir mycket verksta med när de inte använder de verktyg de har på rätt sätt. Andra halvlek ska vara positiv och järnet ska smidas med det väloljade maskineri som är karlsunds dam! De kliver ut på planen som ett nytt lag och i solens blyga strålar som likar fram bakom molnen, krigar de på. En bra start där de har flera bra chanser men där tyvärr 1-0 trillar in vid en kontring. Men bra energi i laget nu! Jonsson får syna det gula efter spelförstörelse av vår back. Även Emrica utsätter GIF för sabotage och får en ostskiva efter att ha stoppat upp en ljusblått anfall med lite för bryska metoder. Karlund trycker på och har flera bra chanser men tyvärr letar sig inte bollen in i rätt nät. Istället är det Gideonsberg som lägger två bollar till i mål. Uppförsbacken är brant men damerna viker inte ner sig och ger inte Gideonsberg en enda tum gratis. Premiären är avklarad och även om det inte blev seger finns det många bra saker att ta med vidare in i serien. Tack för en god match! Dam för 4 dagar sedan 0kommentarer
  • Äntligen dags för seriepremiär!

På söndag kickar damlaget äntligen igång sin säsong i Division 3, och börjar med en bortamatch mot fjolårstvåan Gideonsbergs IF 2! OBS, matchen har blivit flyttad från lördag till söndag och med avspark 17:00 på Wenströmska IP. #nukörvi #karlslundsiffk Dam för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Karlslunds IF FK - Rynninge IK

Vi vinner dagens match mot Rynninge IK med 5-0. Skönt att det lossnar rent målmässigt även om vi borde gjort 3-4 mål till. Fortfarande finns det mer att önska spelmässigt men på 3 matcher har vi nu 7 poäng och hänger med uppe i toppen av tabellen. Extra stor eloge till @christerlipovac som gjorde 3 mål idag. På två matcher har Christer nu spelat 90 min sammanlagt och gjort 4 mål. Herr för 11 dagar sedan 0kommentarer