• Bingolotter till jul och nyår!

Dags att beställa dina lotter inför jul och nyårs uppesittarkvällar. Stötta Sporten och köp en bingolott eller två! Det som är till försäljning är: Julkalender 100 kr Bingolott Jul (23/12) enkel 100 kr Bingolott Jul (23/12) dubbel 200 kr Bingolott Nyår enkel 100 kr Bingolott Nyår dubbel 200 kr Ta kontakt med spelare eller ledare inom KSK för beställning. Herr 16 nov 2023 0kommentarer
  • P08 klara för Regionalt A slutspel

Karlskoga SK P08 blev med 3 omgångar kvar klara för A-slutspel efter att ha placerat sig bland de fyra första i P15 regional västra. Detta innebär 7 nya tuffa och givande matcher mot de andra topplagen i västra samt de 4 topplacerade lagen i P15 regional Södra. A-slutpelsserien består av följande lag: IK Sturehov Örebro SK FK IF Karlstad Fotboll Nyköping BIS Karlskoga SK IFK Norrköping FK Stångebro United BK Västerås SK FK Karlskoga SK 1 sep 2023 0kommentarer
  • P08 klar för DM final igen!

Efter en spännande semifinalmatch mot IK Arvika på Baggängens IP under söndagen tog sig KSK P08 till sin tredje raka DM-final. Matchen blev en mycket spännande historia som gick till både förlängning och straffar innan en segrare kunde utses, KSK tog förväntat ledningen med 1-0 men Arvika svarade upp starkt och hade en 1-3 ledning i paus. KSK pressade på och hade liksom i första halvlek ett stort bollinnehav. Reducering och kvittering kom välförtjänt. Bara någon minut innan slutvisslan kom hade KSK ett skott i ribban. Förlängningen blev mållöst trots ett starkt KSK tryck mot Arvikas mål. I straffläggningen drog KSK det längsta strået och är klara för sin tredje raka DM-final. Finalen spelas söndag 20/8 i Arvika. För motståndet står liksom de två tidigare finalerna IF Karlstad Fotboll. Karlskoga SK 13 aug 2023 0kommentarer