• PUBLIKMATCHEN 2023

På lördag är det äntligen dags för Publikmatch! Vi kommer ha en dag med ungdomsmatcher mellan 9-12 följt av damlagets match mot AIK kl 13. Under dagen kommer det även arrangeras olika roliga aktiviteter, lotterier och fikaförsäljning. Var med och visa ditt stöd för Jitex BK. Vi ses på Åbyvallen! foto: Mats Andreasson Jitex BK 4 okt 2023 1kommentar
  • JITEX VINNER GOTHIA CUP!

Vilken härlig vecka det har varit för alla med lila hjärta! Gothia Cup startade i måndags för 7 jitexlag i 5 olika åldersgrupper. Efter gruppspelet var det dags för slutspel för alla lag! Där vi lyckades ta två medaljer. Ett silver i B-sluspelet blev det för vårt G14 lag som förlorade finalen med 2-0 mot tyskorna KFV Segeberg. G18 lyckades ta en guldmedalj i A-sluspelet på Gamla Ullevi. Då de slog Varbergs BoIS FC med 1-0! Klara Tidblom som stod i mål höll dessutom nollan genom hela turneringen! Vilket är mycket imponerande! Stort grattis! Och bra kämpat alla lag! Jitex BK 22 jul 2023 2kommentarer
  • 3 poäng i derbyt mot BK Häcken

I gårdagens derby blev det en tuff och svängig match med många mål. Efter en ganska jämn första halvlek efter några misstag från Jitex håll gick vi till pausvila med 3-2 ledning. I andra halvlek hade Jitex övertag och vann slutningen med 5-2. Målen för Jitex gjordes av Amanda Ebbesson (1-0), Ella Reidy (2-2), Ema Paljévic (3-2, 5-2) och Fanny Linderoth (4-2). Målgörare för BK Häcken var Hanna Lofthammar (1-1) och Felicia Schröder (1-2). Ema Paljévic stod för två mål igår och leder den interna skytteligan efter 9 omgångar med sina 7 mål. Såhär säger hon om matchen: ”Jag tycker vi gör en bra prestation, vi äger stora delar av matchen vilket är bra. Dom skapar inte mycket alls, dom två målen dom gör är på våra misstag. Sen är de lite för mycket bolltapp och felpassningar från våran sida som vi sjävklart måste jobba på, men överlag är jag stolt över laget. Jag är oerhört glad att jag kan hjälpa laget med 2 mål denna match förhoppningsvis är jag kvar i målformen och kan bidra med mycket mer framöver. Nu är de bara fortsatt hårt jobb för att hålla oss kvar på detta vinnarspåret!” Wilma Bergman från F19 gjorde även elitettandebut i gårdagens match, stort grattis och bra kämpat! Nästa match spelas borta mot nykomlingen Trelleborgs FF på Söndag den 11 juni. Matchen startar 15:00 och du kan följa den på sportexpressen som vanligt. Jitex BK 2 jun 2023 1kommentar