• Järpås IS- Örslösa-Söne IK

Vi inledde definitivt inte matchen mot Örslösa/Söne som vi önskat. Efter en kvart stod det 0-3! Därefter började jakten att komma ikapp och förbi. Tror någon vid sidan sa att vi hade 6 ramträffar! Total dominans från vår sida vilket borde givit utdelning i första halvlek men det ville sig inte! 0-3 efter 45 spelade minuter. Taggade till tusen gick vi ut till andra halvlek och påbörjade reduceringsjakten. 1-3 kommer genom ett välplacerat skott av Lövkvis.! 2-3 målet fixar Sebastian. 3-3 målet gör Patrik P efter att ha förvaltat sin egen straffretur. Mitt i vår dominans lyfter motståndarna en lång boll som efter en trasslig situation dimper ned framför en motståndare som gör 3-4! Vi fortsätter att forcera framåt, vilket ger oss ännu fler lägen att kvittera. Kvitteringen kommer genom matchens lirare som med huvudet knoppar in bollen, 4-4! (Kan vara hans första någonsin på huvudet) I slutet av matchen avgör han också med en underbar frispark. Sebastian skruvar elegant in segermålet och sitt tredje för dagen, 5-4! Härlig seger idag! Herr 19 sep 2020 1kommentar
  • Oavgjort borta mot Elmer-Fåglum FK

Bortamatchen mot Elmer-Fåglum slutade 4-4. Målskyttar: 3 mål Patrik P 1 mål Sebastian Herr 13 sep 2020 0kommentarer
  • Järpås IS- Saleby IF 12-1

Vinst igen! Även denna match blev det många mål framåt, ja hela 12 st. Vi vann med 12-1 mot Saleby IF Målskyttar 7 mål Patrik P 3 mål Maikel 1 mål Hampus 1 mål William Tack för idag! Ses på träningen imorgon Herr 8 sep 2020 0kommentarer
  • Seger mot Norra Härene

Seger mot Norra Härene. Efter en väl genomförd match tar vi välförtjänt helg. Vi vinner med 8-0! Målskyttar, de något äldre och de riktigt gamla. 4 mål Patrik Petersson 2 mål Patrik Arvidsson 1 mål Johan Lövkvist (inskruvad hörna) 1 mål Jonas Andersson Stort tack till alla som spelade och till er runt planen! Trevlig helg Herr 4 sep 2020 0kommentarer