17:00

Järpås IS

Referat: Trollekis - Järpås IS

Förlust borta mot Trollekis

Det är till att börja med en ganska jämn match där båda lagen spelar bra. Värmen gör att tempot är något lägre än vid tidigare matcher. Efterhand så får Trollekis lite tryck på oss, vi blir långa och vi är inte aggresiva utan backar bort ifrån deras spelare. Mitt i första halvleken är vi lite för tveksamma och tappar bollen långt ner på vår planhalva och Trollekis gör 1-0. Efter detta så spelar vi lite bättre men utan att få till det i avslut och sista pass. När det är ca 10 min kvar av andra gör vi återigen ett misstag och ger bort mål igen. Känns lite tungt just då. Men vi repar mod och skapar några lägen i slutet och kanske det bästa får Joel precis i slutet av halvleken men nicken går precis utanför stolpen.

I pausen pratar vi om att vi kan vända detta. Detta genom att vara mer aggressiva i vårt försvarsspel och de inte får tid att vända upp mot oss mitt på vår planhalva.

I början av andra får Trollekis en man utvisad efter att fått sitt andra gula kort. Vi får bra tryck på dem men inte tillräckligt med heta målchanser. Vi går upp på tre anfallare men Trollekis faller långt ner och det blir trångt för oss i mitten. Vi använder bredden lite för dåligt för att ge oss mer ytor i mitten. Mitt i vår press slarvar vi igen som ger Trollkis ett friläge och deras spelare gör inget misstag och 3-0 är ett faktum. Vi fortsätter dock ändå att försöka men lyckas inte få till det. I matchens sluskede får vi till en reducering genom Joel, vilket är riktigt snyggt. Matchen slutar 3-1 till Trollekis och vi får ta nya tag på fredag mot Mellby.