Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jakobsbergs Scoutkår

Följ

Jakobsbergs Scoutkår

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Jakobsbergs Scoutkår
Välj sektion/lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 2 nov 2017 Lars Alenmark Beck

  Styrelsemöte på onsdag.
  Ledare skicka era reporter till styrelsen med kort berättelse vad ni gjort, hur många scouter/ledare ni är och om det är något ni vill fråga eller föreslå till styrelsen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2017 Niclas Bodin

  Hej alla ledare och funkisar som läser detta. Vi har nu fått en grön soptunna till stugan. Den står förtillfället i hallen. Jag återkommer senare med en mer lämplig placering.

  Det här med kommunikation är viktigt... jag fick springa runt Säby gård för att hitta var de ställt tunnan. Vid scoutstugan 50meter söder om Säby Cafe var inte tydligt nog. Det ska bli spännande och se när den ska tömmas...

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 sep 2017 Pål Stenmark

  Toppen Karin, Det är Emma Lindqvist som har hand om Spårarna. emma.lindqvist@handels.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 sep 2017 Ann-Cathrin Tek

  Hej Isac och Edward.

  Ni är båda så välkomna till Upptäckarna. Det ska bli kul! Ann

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 sep 2017 Isac Widlöf

  Hej Edward villehjärna bli hjälpledare med mig och eftersom Karin inte kan på tisdagar så tänkte jag att Edward kan bli hjälpledare med mig istället för Karin

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 sep 2017 Karin Mickos

  Hej!

  Är det någon som har kontaktuppgifter/vet hur jag kan komma i kontalt med hon som ska vara ledare på spårar avdelningen i år? Jag tänkte erbjuda att hjälpa till där då jag ej kan fortsätta hjälpa upptäckare på Tisdagar.

  Mvh Karin Mickos

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug 2017 Lars-Erik Mickos

  Och är det riktat till en viss ålder (pga storlek eller dylikt) kan man använda gästboken för respektive avdelning också.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug 2017 Lars-Erik Mickos

  Det enklaste är att skriva i gästboken här på kårens sida så som du gör nu. Då når du alla aktiva i kåren. Är behovet stort kan vi annars se på alternativen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug 2017 Henrik Höglund

  Jag saknar ett forum för köp och sälj? Ofta är en skjorta som man växt ur även för liten för kompisarna och kontakten med yngre avdelning är ofta (för föräldrar) obefintlig. Detta kanske går att kombinera med en sida för bilder.

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 aug 2017 Lars-Erik Mickos

  Orsaken till att jag inte ser det som hållbart är att då får man ännu ett ställe att administrera. Jag vill inte lägga mer bördor på avdelningsledarna som redan måste lägga till/ta bort medlemmar på två ställen (sitt lag samt scoutnet). Alternativt måste vi centralisera administrationen av alla lagen vilket kräver mer arbete från frivilliga i IT-gruppen. Risken för fel ökar dock rejält ju fler ställen och mellanhänder man inför.

  Dock är jag öppen för en diskussion. Bara vi hittar ett sätt som är hållbart. Och där tror jag generellt sett på enkelhet.

  Rapportera

  Rapportera