• Sent avgörande mot Mörrum

Senast Pantern mötte Mörrum hemma var det en tät match som slutade 2-2. Dagens match skulle vara en nästan lika jämn historia. Pantern hade mest uppställt spel i första och hade några riktigt giftiga anfall men Mörrums kontringar var minst lika farliga. Efter vad som troligtvis var en pass in framför mål hade Mörrums försvar otur och lyckas styra in pucken i eget mål. 1-0 till Pantern efter 13 minuter, ett resultat som stod sig perioden ut. I andra perioden var det istället Pantern som skulle drabbas av otur när ett ganska ofraligt skott från Mörrum studsar på en panternspelares klubba in i mål. 1-1 4 minuter in i andra perioden. Det såg länge ut som att detta resultatet skulle stå sig men Pantern var sugna på seger och med 6 och en halv minut kvar lyckades man ta ledningen efter ett snyggt kontingsmål över målvaktens axel. Efter detta lättade stämningen aningen i panternbåset och man kunde trycka in två mål till i Mörrums kasse innan matchen tog slut. Slutresultat 4-1 till Pantern. Bra jobbat alla spelare som var med och krigade hem segern idag. Team 11 (B2) 6 mar 2022 1kommentar
  • Seger mot Helsingborg

Det var ett laddat Pantern som anlände till Helsingborg som bjöd på tufft motstånd idag. Det började bra för IKP som hade bra offensivt spel och lyckades flera gånger spela runt pucken i anfallszon innan man gick på avslut. Dryga 11 minuter in i matchen så tappar man koncentrationen i ett byta och släpper in 1-0 till HHC. Kort därefter utökar Helsingborg till 2-0. Pantern gav gick inte upp och bet sig kvar i matchen och innan perioden var slut stod det 2-2 på tavlan. I andra peroden gjordes lite ändringar i panterns laguppställning och man fortsatte ha kontroll över matchen. Man lyckades dock inte dra ifrån utan varje gång man gjorde mål lyckades Helsingborg kvittera fram tills att man satte 6-5 med tre och en halv minut kvar. Ett resultat som skulle stå sig. Bra spelat idag allihopa! Team 11 (B2) 27 feb 2022 4kommentarer
  • Rögle & Jonstorp

Pantern tog kommandot i matchen mot Rögle direkt från start och visade verkligen prov på sina hockeykunskaper. Man bjöd på uppställt spel i anfallszon med allt ifrån backskott till styrningar till triangelspel framför mål i den första perioden, som trots Panterns fantastiska insats slutade 3-1 efter en bra insats av Rögles målvakt samt ett kontringsmål. Andra perioden startade med två mål men sedan föll Pantern tillbaka och man tappade det spel som man bjudit på i första perioden. Efter två insläppta mål och en Time-Out hittade man till slut tillbaka till sitt spel och tog kontroll över matchen som slutade 6-3. Det var en fröjd att skåda denna match. Synd att inte kameran fungerade... Det var ett revanschsuget Pantern som besökte Jonstorp denna eftermiddag. Dock var det ett Jonstorp som tog tag i taktpinnen från start, Pantern drog på sig onödiga utvisningar tidigt i matchen och tappade momentum. Det slarvades med passningsspelet, skridskoåkningen och positioneringen. Efter ett turskott av Jonstorp som olyckligt studsade in slutade 1a perioden 1-0. I andra perioden började Pantern åka skridskor igen och fick igång passningsspelet. Dock var det Jonstorp som kunde utöka sin ledning till 2-0 efter ett snyggt anfall där vår målvakt var chanslös. Det var det inget som påverkade spelarna som fortsatte kriga på, endast 2 minuter senare kunde Pantern reducera till 2-1 efter snyggt skott i bortre kryss. Med 5 minuter kvar av matchen spenderade Pantern mestadels tid i anfallszonen, vid dryga minuten kvar av matchen får Pantern äntligen in kvitteringen till 2-2 och glädjen på spelarna utmärktes stort. Pantern krigade sig in i anfallszon igen och var sekunder ifrån att hitta målet igen och vinna matchen som slutade 2-2. Bra kämpat alla som var med och spelade. Team 11 (B2) 24 feb 2022 0kommentarer