• BK Forward - IK Kongahälla 1-3 (1-2)

En långresa står på tur denna lördag och färden till Örebro och match mot BK Forward. Har själv lite fina minnen från första delen av 1980-talet då jag sprang 4 st Örebro City Marathon där. Ett mycket fint och trevligt lopp. En mycket lovande mv talang Victor Rasmussen 15 år gör debut på IKK bänken (se bild) som ersättare. Han är en egen produkt som gjort stora framsteg och pockar på en ordinarie plats framöver vad det lider. Välkommen Victor!!! En hoppig och ojämn gräsmatta ska det spelas fotboll på, men ok vill jag säga. Första halvleken IKK tar kommandot direkt och tilldelas flera hörnor efter fint kantspel direkt i de första minuterna. Forward backar hem och försöker hitta rätt positioner. Gött och varmt väder är det också vill jag nämna. Forward lyckas skaka fram en hörna i 12:e minuten. Första kvarten lite händelsefattig i mitt tycke, men IKK har mycket boll. Tim Stolt Hermansson blir lite bryskt uppvaktad i den 20:e minuten och en frispark från ca 35 m. Ett inlägg som blir avvinkad för offside. Ajaj inte bra. Ha lite koll där. Lågt tempo nu på den något svårspelade planen. Tempot måste höjas tänker jag för mig själv. 25 minuter nu och en fin genomskärare Gustav Klintbergs doja fram till löpande Gustav Kjellström men hemmamålvakten är vaken och kniper bollen framför fötterna på Kjellström. Nytt Klintberg pass till Kjellström och igenom i straffområdet blir han fälld och en IKK straff i minut 29. Straffen slår han själv distinkt i nät och en IKK ledning i matchen, 0-1. Två minuter senare, Tim Stolt Hermansson rinner igenom på sin högerkant, inspel och flera lägen till mål men bollen till sist till Rasmus Hegab och han vet vad som gäller och trycker in 0-2 distinkt i nätet. Efter 0-2 målet kommer en period med mycket felpass från båda lagen och inget ordnat alls. Men så plötsligt får Albin Axelsson bollen och snurrar upp flera hemmaspelare i hög fart mot hemmamålet men blir bryskt fälld sen i sin framfart. Synd på en sån fin rusch!! Detta i minut 38. 42 minuten och Forward får till ett giftigt kontringsläge som dock rinner ut i sanden. Theo Ferm ute och räddar Forward läge i minut 44. Ett närskott från snäv vinkel. Halvleken avslutas med ett fint Forwardsanfall och ett distinkt avslut i IKK kassen. Reducering 1-2 nu och inte bra så nära pausen. Efter målet blåser domaren i pipan och 1-2 i ht. Rättvis IKK ledning dock i ht. Sällan vi skapar så lite framåt så 2 mål är bra gjort och effektivt. Forward är uddlösa framåt och fått mycket bra utdelning på det de haft framåt tycker jag. En bättre andra halvlek väntar jag på… Andra halvleken Forwardsspelarna ser klart mycket mer taggade ut nu efter reduceringen i första halvlekens sista spark, men mest ställningskrig på mittplan inleder den andra halvan av matchen. Hemmalaget testar även med lite högre press spel ser det ut som. 57 minuter nu och Gustav Kjellström krigar till sig en högerhörna nere vid hörnflaggan. Blir dock inget bra av den varianten. Ett bra IKK anfall min 60, flera onödiga pass i straffområdet istället för avslut och chansen rinner bort. 62 min Forward anfall och ett avslut med skott rakt på Theo Ferm i IKK målet. 64 min Klintbergsskott högt över målramen från långt håll. Kjellström får ett bra läge i den 70:e minuten efter ett fint Tim Stoltpass och högerläge. Skottet träffar målgaveln, tyvärr på fel sida (yttersidan) En ny genomskärare till Kjellström som räddas ut till en IKK hörna. Nick på hörnan och en hemmahands på bollen men domaren vinkar avvärjande på detta. Kanske skulle vart en straff till för IKK? Kvarten kvar och Tim med ett pass till Hegab och även det avslutet träffar burgavelns fel sida igen och fortfarande 1-2. En spännande avslutning på matchen väntar i alla fall. 78 minuter nu. En mycket fin utrusning av IKK målvakten Theo Ferm avvärjer en hemmakontring. Hopslag med hemmaspelare och blir liggandes med en benskada ser det ut som. Men inte alla lag har en snubbe som heter Peter Karlsson i sin stab, springer in i rasande fart. Lite behandling och Theo Ferm åter i spel efter några minuter. Blir nog en del tillägg nu med i matchtiden. Nu släpper Forward mittfältet helt med många spelare både bakåt och framåt i sin satsnng på en kvittering. Blir nog lite lurigt det här ser det ut som och IKK lägen bör också komma. Theo Ferm plockar några hemmainlägg mycket säkert. Men 1-3 kommer också mycket rättvist i minut 87. Osjälviske Max Sellden snett bakåt med bollen i straffområdet till Martin Cruz som mycket säkert sätter spiken i kistan. Många övertidsminuter återstår dock. 93.e och Theo Ferm tvingas göra en fin räddning på ett vänsterskott. Nära 2-3 där och flera minuter kvar hade inte vart bra men det löste sig. Max Sellden frispelar Gustav Kjellström i 94:e minuten men han rullar bollen tyvärr utanför målramen. Lite hemmatryck mot IKK målet i slutet och matchen slutar med IKK seger 1-3. Ingen höjdare match men dock en säker seger mot ett svagt BK Forward. Vi bör höja oss flera snäpp om det ska bli 3 p mot tippade seriesegrarna Ahlafors IF som kommer på besök till Kongevi kommande fredag 31 maj. Matchtid 19.00. Väl mött där!!! Stjärnjaktens poäng har inte nått mig i skrivande stund så det kommer vid ett senare tillfälle. //fk A-lag Herrar för 8 dagar sedan 1kommentar
  • Stark bortaseger mot BK Forward på naturgräs. 1-3

IKK fortsätter att gå som tåget (som på räls) och en ny seger till borta i Örebro på lördagseftermiddagen i kanonväder. Seger siffror 1-3 efter 1-2 i paus. Målskyttarna på bilden. 1-0 Gustav Kjellström, 2-0 Rasmus Hegab och 3-1 Martin Cruz. Mer om matchen senare i helgen. När? Den som lever får se!! //fk A-lag Herrar för 8 dagar sedan 3kommentarer
  • IK Kongahälla - Vänersborgs IF 3-0 (0-0)

En härlig fredagskväll i maj månad och seriens omgång 8 ska gå av stapeln för IKK:s del på Kongevi IP. Motståndet är Vänersborgs IF. Ska de kunna rubba serieledarna och ta med poängen till Vänersborg. Lite svårt att tro det i alla fall och det känns som att det ska bli en storseger idag för Kungälvslaget inom mig. Vi får se!! Flickor F-11 stod för hjälpen med bollservice och skötte detta lika bra som hemmaspelarna sitt ute på planen. Första halvleken IKK tar kommandot direkt i matchen, precis som i de flesta matcherna hittills i seriespelet. Ett fint högeranfall i minut 5. Inspel snett inåt och bakåt. Då vinkar linjemannen för offside. Lite märkligt i alla fall. 6:e minuten nu ock IKK:s första hörna i matchen. Bortakeepern boxar bort farligheten. I min 8, IKK:s andra hörna som avslutas med ett Hegab skott utanför målramen. Vi får hoppas han bara håller på att skjuta in sig för bättre eskapader senare kanske. Minuterna senare Rasmus Andersson igenom på v kanten och inspel till Kjellström som från nära håll bredsidar bollen utanför målet. Gjorde inget då han ändå blev avvinkad för offside. Albin Axelsson går på hårt framåt på sin kant och ett inlägg som sniker Max Selldens kalufs och fortfarande 0-0 efter ca en kvart. Allt spel på VIF:s planhalva. När kommer första målet tänker man ju givetvis. En missbedömning på långboll i IKK försvaret mynnar ut till en VIF hörna som blir resultatlös. VIF gör allt för att matchtempot ska bli så lågt som möjligt och vill nog bara gnida till sig en pinne känns det som. Hegab löser en fin duell med att fixa till en hörna nere vid Vänersborgs kortlinje. Avslutas med ett skott av Rasmus Hegab som täcks bort. I minut 28 kommer således Vänersborgs andra anfall i matchen som mynnar ut till inkast för VIF. Och vad händer nu da? Blenders orkester hörs från parken och ljuv musik hörs på Kongevi IP. Blir kanske bättre för hemmaspelarna och kanske bättre rytm i matchen med. Vad vet jag? Vore fint med ett ledningsmål nu och lite lugnare sen med. Vänersborg har verkligen parkerat bussen och håller ställningarna bra så här långt, men hur länge kommer det att hålla? Verkar gå för ett 0-0 resultat känns det som. IKK skapar målchanser och för helt klart spelet under hela första halvleken som slutar mållös och 0-0 i ht. VIF mycket uddlösa framåt och satsar mest på långtjongarbollar, långa inkast och hörnor. Saknar ett eget spel helt enkelt. Hur länge kan det hålla? Andra halvleken VIF satsar hårt direkt i den andra halvleken framåt och vill chocka IKK laget med ett ledningsmål och var nära att lyckas i minut 50. Theodor Ferm överspelad långt ut i straffområdet men hemmaförsvarare (vet ej vem) räddar situationen bra. Mkt nära där.. Första fem minuterna i andra halvlek har VIF övertag och några lägen bl.a ett skott från nära håll utanför Theos målram. Sen tar IKK över igen precis som hela första halvleken. Så kommer det förlösande 1-0 målet i minut 55. Tim Stolt Hermansson showar runt på sin högerkant ner mot kortlinjen, snett inåt bakåt med bollen. Där kommer Rasmus Hegab och lossar stora kanonen. Bollen går mycket hårt upp i nättaket bakom borta keepern. Målnätet blir hårt sträckt och måste kollas om det går att använda till kommande matcher. Ett förlösande 1-0 mål i alla fall.. Efter det goa 1-0 målet börjar vi känna igen det fartfyllda IKK spelet och killarna öser på framåt. Många fina anfallskombinationer vid ett antal tillfällen. VIF kan inte svara emot längre och nu har de inget framåt alls precis som tidigare i matchen. Bortamålvakten får göra ett antal svettiga räddningar också på IKK chanser. Nu måste tvåan komma snart så det inte blir lite knas i slutet och vad som helst kan hända. Kvarten kvar nu och VIF bör flytta fram lite för att kunna åstadkomma något framåt överhuvudtaget och vi bör få än mer chanser framåt. Mycket riktigt så kommer 2-0 i minut 79. Alerte Max Selldén serverar Gustav Kjellström bollen och han gör inget misstag rakt framifrån mål med ett målskott och 2-0 på anslagstavlan. IKK gör en hel del byten i slutet och även förra årets skyttekung Haris Skenderovic får göra årets första spelminuter i div 2 då han blir inbytt i minut 88 efter en mycket lång skadeperiod. Det tar några minuter efter det bytet och en IKK spelare blir fälld i straffområdet (vet ej vem). Haris får förtroendet från 11 meter och på övertiden sätter han straffen säkert i mål och vips 3-0 som också blir slutresultatet. Min syn på matchen: IKK maler ner VIF som lyckas hålla 0-0 i halvtid. Stabilt spel som borde resulterat nåt eller några mål. VIF hade några få minuter i början på andra med bra lägen. Sen tar IKK över tillställningen helt med frejdigt spel o mängder av målchanser och segern var i minsta laget av alla de chanser som IKK skapade. Tycker heller inte att VIF har något eget spel eller spelidé utan mest satsningar på inkast, hörnor och tjongbollar framåt som IKK redde ut fint. Till matchens lirare valdes idag Sebastian Fåglum Bertilsson. STORT GRATTIS!!! Fortsatt serieledning och nästa match blir mot BK Forward lördagen den 25 maj på bortaplan. Stjärnjaktens poäng i denna match: 3* Sebastian Fåglum Bertilsson 2* Martin Cruz 1* Tim Stolt Hermansson //fk A-lag Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • IKK maler ner Vänersborgs IF och vinner komfortabelt med 3-0

IKK fortsätter gå som tåget och vinner stort mot Vänersborgs IF på Kongevi i varmt och gött väder. Siffrorna stannade med 3-0 och var klart i underkant av hur spelet såg ut.på planen. Hur många målchanser som helst i den andra halvleken. Långtidsskadade Haris Skenderovic gjorde sina första spelminuter.och inbytt i min 87. Han satte spiken i kistan på straff i +90 minuter.och slutresultatet 3-0 blir ett faktum. De övriga målskyttarna: 1-0 Rasmus Hegab, 2-0 Gustav Kjellström. Målskyttarna ser ni på bilden! Mer om matchen senare. När? Fortare än man kan ana kanske. Den som lever får se!! Denna match var Flickor F-11 bolltjejer och skötte servicen med bollar på ett ypperligt sätt. Tack för insatsen!! //fk A-lag Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Kaffe, kaka, tredje raka!

Vi lägger nu en intensiv period av matchspelande bakom oss och kan med det räkna hem full pott i division 4 under de gågna veckorna. Tre segrar på tre försök blir facit när vi nu mött merparten av våra motståndare. Matchen hemma mot Floda BoIF blev startskottet. Med revanchlust från likamatchen mot Sävedalen var stämmningen taggad i truppen. Vi rivstartade matchen genom att göra 1-0 redan efter fyra mintuer. Julie snurrar bort sin försvarare vid halvplan och driver in i banan, och med fin precision hittar hon Freja bakom backlinjen som säkert rullar in bollen i nät. Men anfallstörsten var inte mättad och efter fortsatt tryck mot Flodas mål så skulle så målprotokollet utökas i matchens nionde minut. De båda målen är slående lika, och återigen är det Julie som trär bollen mellan Flodas backar till Freja som löper bakom, men som denna gång rundar målvakten i innan hon rullar bollen i nät. Stykrebesked tidigt i matchen, men matchbilden ändras en aning härifrån. Vi slår av lite på takten, samtidigt som de blåa motståndet nu vaknat till liv och börjat skapa chanser. Inga riktigt farliga chanser för visso, men matchen är nu bra mycket jämnare än vad inledningen såg ut att leda till. Det blir lite ställningskrig på mitten, med några chanser hit och dit. Resultatet står sig dock och vi tog med oss 2-0 in i halvtidsvilan. I andra halvlek startar vi hyfsat bra, där vi under vilan pratat om att hitta tillbaka till grunderna. Men det var nu Floda som skulle få utdelning, när de likt matchen mot Sävedalen gör mål på en frispark från drygt halva, halva. 2-1 är ställningen i den 52:a minuten och nu var det plötsligt nerv i matchen igen. Vi hade flertalet chanser att punktera matchen, men det ville sig inte. Närmast var nog Nathalie som fick se sitt långskott nudda ribban, men närmre än så blev det inte. Vi blev en aning stressade av Flodas reducering och den känslan satt i ända till slutet. Detta trots att vi egentligen aldrig släppte några farliga chanser bakåt och kunde ganska bekvämt ro matchen i hamn med slutsiffrorna 2-1. Första trepoängaren var avklarad. Hisingens naturgräs blev en nagelbitare Fyra dagar senare var det så dags igen. Match i division 4 mot IF Warta, laget som förra året kom sist i serien med blott två segrar. En av dessa trepoängare knep de från oss på Sälöfjordvallens naturgräs, samma spelplats som denna kvälls drabbning. Och visst fanns det hjärnspöken kvar från chockförlusten förra året. Det fick ju bara inte hända igen. Vi hade det svårt på gräset även idag och vi hade svårt att få till vårt spel. Vilket gör det stressigt, vilket i sin tur gör spelet ännu lite slarvigare. En ond spiral som såg ut att vara omöjlig att bryta. Men strax innan halvtid, när vi hade haft det mesta av anfallspelet i matchen kom så också matchens första och enda mål. En otrolig tilltrasslad situation där bollen, på något vänster, till slut landar hos Nathalie efter en hörna, och som på något annat vänster lyckas passera mållinjen i vad som kan beskrivas som äkta grötfotboll. Andra halvlek blev en fortsättning på första. Ställningskrig på banan och det saknades riktigt farliga målchanser. Det blev att hålla andan och hoppas att vi skulle reda ut det, vilket vi till slut gjorde, och andra raka segern var ett faktum. Tillbaka på banan Så till den senaste matchen som spelades hemma på ett soligt och varmt Kongevi mot en bekant motståndare i IK Zenith. Ett lag som vi de senaste åren har gjort bra prestationer mot och där vi dessutom fått en lite längre vila inför matchen. Men värmen gjorde nog att den lite längre vilan inte blev så påtaglig. Vi spelar stabilt i första halvlek, men kanske något sega. Vi hade lite svårt att sätta pressen och vi var ganska tama framåt i banan där orken kan varit ett stor faktor. Vi hade dock ett par chanser att verkligen få fart i matchen med bland annat två stolpträffar i första halvek, och ett bortdömt mål. Det kändes som en tidsfråga innan det skulle lossna. Men så blev det inte och i halvtidsvilan inleddes med 0-0 på resultattavlan. Vi bytte formation i halvtid, och helt plötsligt öppnade det upp sig lite grand. Bara några minuter in löper Freja på en boll bakom de grönas backlinje varpå deras målvakt rusar ut och missbedömer situationen. Det hela resulterar i ett rött kort, och i och med det ändras matchbilden ytterliggare. VI kunde dryga kvarten in i andra halvlek sätta dit ledningsmålet genom Nathalie på en fin assist av Freja. Nu lossnade det. Vi hittade tillbaka till ett tryggare spel, kunde rulla boll och skapade chanser framåt. I matchminut 70 ökade vi på ledningen när Emilia K vinner bollen på halvplan och driver på framåt i banan. Med en passning snett framåt till Freja kan hon sedan servera ett friläge som förvaltas på bästa sätt. 2-0 är ett faktum, och det blev också slutresultatet. Känslan efter matchen är att vi hittat tillbaka efter två lite svagare matcher mot Floda och Warta och att vi nu känner igen oss i vårt spel igen. Vi är bäst när vi har tålamod och vågar gå fullt. Något som låter enkelt, men som kan vara svårt. Nu väntar årets andra naturgräsupplevelse när vi fredagen den 24 maj spelar borta mot Ahlafors på fina Svenska Stenhus Arena. Nästa hemmamatch spelas 1 juni mot Älvängen. IK Kongahälla - Floda BoIF 2-1 (2-0) Mål: Freja Forsman 2 Assist: Julie Fanger 2 Stjärnkampen mot Floda Matilda Svensson 3 Freja Forsman 2 Julie Fanger 1 IF Warta - IK Kongahälla 0-1 (0-1) Mål: Nathalie Hansen Stjärnjakten mot Warta Frida Andersson 3 Nathalie Hansen 2 Emilia Karlsson 1 IK Kongahälla - IK Zentih 2-0 (0-0) Mål: Freja Forsman, Nathalie Hansen Assist: Emilia Karlsson, Freja Forsman Stjärnjakten mot Zenith Matilda Karlsson 3 Freja Forsman 2 Emilia Karlsson 1 Ställning 2024 Freja Forsman 9 Matilda Svensson 5 Julie Fanger 4 Nathalie Hansen 4 Matilda Karlsson 3 Lena Dihn 3 Frida Andersson 3 Emilia Karlsson 2 Alice Ottersten 1 Emma Hansson 1 Ella Ohlson 1 A-lag Damer för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Säffle SK - IK Kongahälla 1-4 (1-2)

Dags för ny bortamatch och det på naturgräs igen i Säffle. Ingen vidare jämn o fin spelyta direkt utan lite tuvig och hoppig. Kanske kunde hetat Tuvevallen precis som en arena på Hisingen. Gött fotbollsväder. Går killarna för andra raka segern på naturgräs eller blir det nåt annat? Vi får se. Första halvleken IKK tryck direkt och en IKK spelare fri med hemmamålvakten i andra minuten. Domaren blåser för en förseelse strax innan i det läget. Kanske kunde avvaktat där i mitt partiska tycke. Kjellströmskott i muren på frisparken från ca 17,4 m. Flera kanonlägen direkt i anfallet efter och en fin IKK start i matchen. Hårt IKK tryck direkt i matchen. Rasmus Hegab igenom försvarsmuren och blir fälld innanför straffområdet och domaren blåser för en IKK straff. Gustav Kjellström tar några djupa andetag och sen sätter han enkelt bollen i nätet. 0-1 i minut 6. Mkt bra!!! Ett mycket hungrigt IKK trycker på och hemmakillarna är inte i närheten av något som kallas anfall eller ordnat spel. Hoppas det håller i sig bara. Min 18 Tim Stolt Hermansson igenom på högerkanten, måttar ett fint inlägg till Imer Beqiri som testar en bicykleta och blir avblåst för en hög spark. Minuten efter slår Imer en fin frispark in mot hemmamålet som 3 IKK spelare har chans på att sätta 2.an men millimetrar ifrån räcker inte utan fortsatt 0-1. Minut 24 är vi nu och lite konstigheter i hemmaförsvaret som flinke Rasmus Hegab upptäcker och petar in 0-2 inför häpna hemmaspelare. Snart 30min spelade är vi i nu och Säffle har inte skapat ett dyft hittills att prata om. Det hårda inledningstrycket har avtagit men vi för ända matchen på den svårspelade planen. Första riktiga Säffleläget kommer när de får en frispark nästan vid Theodor Ferms högra hörnstolpe. Inlägg och nu en reducering på en nick. 1-2, vad gör IKK förvaret? För många baklängesmål på fasta situationer är nåt att ta tag i framöver. Tim Stolt i kombinationsspel med Imer Beqiri i minut 30 och ett IKK avslut som hemmamålvakten räddar fint. Nu i slutkvarten ser det klart sämre ut och IKK spelet darrar till lite. Mycket nära kvittering efter lobb över en utrusande Theodor Ferm, men vesslesnabbe mittbacken Sebastian Fåglum Bertilsson räddar bollen på självaste mållinjen. Ajaja va nära!!! En ny jättechans efter inlägg och nick för hemmalaget som Theodor Ferm får göra en fin reflexräddning på från nära håll. Detta någon minut från halvtidsvilan. Slutkvarten på halvleken har Säffle kommit in i matchen och varit nära kvittering flera gånger. 1-2 ht. Rättvis ledning men IKK har vikit ner sig lite efter sin 2-0 ledning och nu gäller det att gå på knock direkt i andra halvlek. Andra halvleken Inga spelarbyten i IKK i halvtid utan samma gäng startar andra halvleken. Ser inte nåt vidare ut i inledningen på den andra halvleken tycker jag. Säffle i ett bra anfall i minut 52 som avslutas med ett skott som Theodor Ferm räddar enkelt. Vakna till lite nu gubbar tänker jag. Lite avslagnare spel ute på planen vid ca 60 minuter. Men så i minut 61 rinner Hegab igenom hemmaförsvaret, blir fälld och en ostskiva delas ut till hemmaspelare och en IKK frispark. Nu är avståndet till mål ca 20m. Hegabläge tycker jag!!! Och visst blir det Hegab som lossar på stora kanonen. Hemmamålvakten tvingas göra en fantastisk räddning nere vid stolproten på det hårda skottet. Matchens räddning vill jag säga!! Kjellström fälld strax utanför straffområdet, kanske lite billig frispark som han själv skjuter i muren med ca 20 kvar. Min 73 dubbelhörna IKK som Buba Sanyang nickar bollen över målet på efter den andra. Tim Stolt Hermansson dribblar sig igenom hemmaförsvaret och in i straffområdet i minut 75. Blir bryskt nedsparkad men domaren vinkar avvärjande, helt ofattbart. Ser han inte det. Mycket märkligt!! Kämpastarke Gustav Kjellström ger sig f.n på att vinna en duell om boll med hemmaspelare. Lyckas med det också och sliter sig loss på högerkanten. Ser Buba Sanyang framför hemmamålet. Sen serverar han en delikat passning och den gode Buba uttökar IKK ledningen till 1-3. Nu är vi i 76minuten.. Några minuter senare kommer vår alerte högerback Albin Axelsson igenom på sin kant snurrar upp ett antal spelare (4 kanske 5 gubbar) med lite kroppsfinter o dylikt. Sen ett grymt fint inspel till Buba som vet var man ska vara för att måla och gör det också 1-4 nu och ca 10 minuter kvar. Efter det målet är det inget snack om vart segern ska gå speciellt som i mitt tycke Säffles farligaste spelare nr 18 Ferdinand Fon Fru gått ur spel p.g.a huvudskada. Slut 1-4!! En svårspelad plan och en hel del bra prestationer varvades idag med emellanåt lite darriga spelsekvenser. Men en klar och rättvis vinst, inget snack om saken. Säffle SK kommer förmodligen att få kriga för kontraktet i tvåan framöver tror jag. Det är bara vad jag tror och kan ha fel även på detta hehe. Den som lever får se. Nu har jag fått reda på omgång 6, Lidköping- IK Kongahälla stjärnjaktspoäng och blev detta: 3* Ludvig Holgersson 2* Buba Sanyang 1* Imer Beqiri Dagen stjärnpoäng Säffle SK- IK Kongahälla enligt följande: 3* Rasmus Hegab 2* Imer Beqiri 1* Ludvig Holgersson Nästa match blir hemma på Kongevi fredagen 17 maj klockan 19.30. För motståndet står Vänersborgs IF. Kan vi behålla serieledningen även efter den matchen? Kom gärna o kolla på plats!!! Väl mött på Kongevi!! //fk A-lag Herrar 9 maj 0kommentarer