Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Frej Täby Fotboll P10

Följ

P10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Ingen träning tis 29/2 pga snö

28 jan 108 visningar 3 kommentarer
28 jan 108 visningar 3 kommentarer
David Almqvist Förälder
 • 28 jan Lena Ek Widerberg

  Är det bara jag som reagerar på detta? Det snöar varje år!!! Har vi inga stående träningstider inomhus till killarna under vintersesongen? // Lena

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 jan Helena Äleklint

  Vi har en inomhustid på söndagar. Hallen är rätt liten och det är svårt att bedriva en bra träning om vi är fler än 20. Vi har därför ordnat ett par tider utomhus som komplement men om vi kan utnyttja dem beror på vädret och nederbörden. Visst snöar det varje vinter men det förekommer också vintrar då det inte snöar så mycket. Har vi tur kan vi ha en del träningar utomhus men just nu går det inte. Vi har även skickat ut kallelser så att barnen ska få spela turnering (inomhus). Vänligen tränarna genom Helena

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jan David Almqvist

  Pratat med Lena via SMS och man kan gärna framföra synpunkter på 1 garanterad träning i veckan inomhus under vintern till IK Frej kansliet men det är många lag och många barn som ska samsas om de ytor som kommunen ställer till förfogande.
  Träningarna utomhus är bara en bonus OM det går att träna eftersom inomhusträningen blir halvbra i den lilla hall som står till förfogande. Vi är bara garanterade EN träning i veckan annars.

  Rapportera

  Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera