Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Frej Täby Fotboll P10

Följ

P10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Frej Täby Fotboll
Fotboll
P10

Svårt med parkering på Hjorthagen på söndag

5 okt 2018 144 visningar 7 kommentarer
5 okt 2018 144 visningar 7 kommentarer
Jens Zetterström Tränare
 • 5 okt 2018 Bengt Samuelsson

  Någon som vet om det finns andra närliggande ställen att parkera på? Jag kollade möjlighet att åka kommunalt, men blir väldigt tidig morgon då.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2018 Anna Nilsson

  Hej ,

  Vi är "Nya" på det här och jag skulle vilja veta lite ramtider för helgen. När ska man vara på plats i Hjorthagen? Vad behöver kidsen ha med sig? Tack på förhand / Anna

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2018 Helena Äleklint

  Anna, beror på vilket lag ni är i. Vi har 4 lag på hjorthagen med lite olika tider. Klicka på ”cuper 7 oktober” här ovanför så kan du se spelschema och utrustningslistan. Samlingstid borde du fått på kallelsen?

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2018 Jens Zetterström

  Samlingstiden står i dokumentet i den tidigare nyheten om cuperna i helgen. Har även lagt in utrustningslistan. Här är länken (ni kanske måste kopiera ut och klistra in i adressfältet):
  https://docs.google.com/document/d/14OWR-A6mCT1fgKABzTG61IYIQNpb98Qh4M5wPZaxask/edit?usp=sharing

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2018 Therese Wideman

  @Bengt Jag har varit där med dotterns lag och det finns platser runt om på gatorna vid alla lägenheter som ligger bredvid. Parkeringen som tillhör idrottsplatsen kostar ganska mkt per timme och kanske har ca 10-15 platser. Mao lite precis som det alltid är i stan, man kan få leta lite men jag fick plats på vägen ovanför. Har ni tur så har dom fått upp tältet över planen och ni slipper regnet 😃

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2018 Bengt Samuelsson

  @Therese. Får väll helt enkelt åka runt och leta lite. Har inga problem att gå någon kilometer om det behövs. Vädret ser halvdant ut, får ladda upp med regnkläder tror jag.

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 okt 2018 Bengt Samuelsson

  God morgon. Var ute i väldigt god tid och kan meddela att det finns ca 20 platser vid planen, dessa kostar 25kr timmen. Dock finns det just nu gott om platser i bostadsområdet ovanför som verkar gratis, (om jag inte läst skyltarna fel, lite orolig blir man ju när det är så mycket ledigt. ) så parkeringsregler och skyltar får ni dubbelkolla med själva. :-)
  Ses snart. :-)

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in