Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Frej Herrfotboll Herrfotboll

Följ

Herrfotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IK Frej Herrfotboll
Fotboll
Herrfotboll

IK Frej - Syrianska 5 aug 18:00

4 aug 2017 349 visningar 2 kommentarer
4 aug 2017 349 visningar 2 kommentarer
 • 6 aug 2017 Mac Lennart Lindskog

  Täby Allehandas rapport med två målfoton (närbilder) från matchen IK Frej Täby-Syrianska FC finns på www.tabyallehanda.se.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 aug 2017 Mikael Sjö

  Var på Vikingavallen för att se min nära vän och fotbollsspelare Nsima Peter (det är så han heter, inget annat). Fantastisk dag och återseende, solen lyste och allt var så bra...förutom resultatet, som objektivt(!) INTE var rättvist. det var ju bara ett lag på planen i andra halvlek,men kanske för mycket ungdomlig iver och desperation att hinna ifatt enda stora domartabben i matchen, att ge bort en feldömd straff till Assyriska, orsakade för stor iver och kanske påvisade bristande kyla när det vankades målchanser, för en sak är solklar: IK Frej skulle vunnit!
  Önskar er klubb nu allt det bästa, all lycka till, och se till att servera Nsima rätt bollar bara, så löser det sig. Han vet hur man gör mål, jag och andra klubbar vet.
  MVH
  Mikael Sjögren
  Kristianstad, Skåne

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in