Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Frej Täby Fotboll F07

Följ

F07

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Match

Frej

Vikingavallen - Täby kyrkby
2 december 2017
11:00

Huddinge IF

Referat

Referat: Frej - Huddinge IF

I ett vintrigt Täby kyrkby med en snövit fotbollsplan kom Huddinge IF på besök för match i Ersans pokal ! Planen var mjuk och fin men snöflingorna gjorde det lite halt och svårspelat ! Vi började riktigt bra med bra fart och bra positioner inom laget ! Gästerna Huddinge var väldigt strukturerade och skickliga och hela tiden farliga i sina anfall ! Vi fick dock utdelning och vårt snabba spel belönade sig !
I andra hade vi en period i början där vi blev lite tillbaka pressade ! Vi tappade positioner och började försöka lösa situationer individuellt i stället för som ett lag ! Våra duktiga backar och målvakter klarade att hålla rent och mot slutet fick vi igång spelet igen ! Många fick prova lite ”nya” positioner vilket är utvecklande ! I det stora hela en väldigt jämn och bra mach mot trevliga och duktiga Huddinge som vi hoppas få möta fler gånger framöver !
Idag spelade Isabella , Ida, Amanda, Isabelle , Filippa, Vendla, Olivia , Alissa , och Moa ! Vi tackar publiken , gästerna och domaren Tim för en trevlig lördagsmatch ! Trevlig helg
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Alissa Brixander 1 0 0 0 0 0
Amanda Sjöström 1 0 0 0 0 0
Filippa Eisele 1 0 0 0 0 0
Ida Berg 1 0 0 0 0 0
Isabella Adolfsson 1 0 0 0 0 0
Isabelle Mårtensson Löfgren 1 0 0 0 0 0
Mira Westholm 1 0 0 0 0 0
Moa Åberg 1 0 0 0 0 0
Olivia Hemstadius 1 0 0 0 0 0
Vendla Wiberg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng