Alessandro är klar för IFK Valla! Det är med glädje vi kan presentera Sandro som kommer närmast från Stenungsunds IF. Med två år i ryggen av spel i div.2 så kommer Sandro tillföra mycket till vårat gäng. Karvad ur granit, fot som dynamit. Varmt välkommen! EN FÖR ALLA - IFK VALLA Seniorer 21 mar 0kommentarer
  • Vi välkomnar Victor Holmgren

Victor Jörgen Holmgren är klar för IFK Valla! Victor spelade senast i Morlanda men är nu klar för den finaste av föreningar! Hur kommer det sig att det blev Valla? -Gött gäng! Vilken spelare skulle du jämföra dig med? -Zinchenko Favoritmat? -Sushi! Varmt välkommen Victor! Seniorer 19 mar 0kommentarer
  • Blandade resultat men helt klart på rätt väg...

Vi har under de senaste veckorna spelat 3 matcher, varav två i DM. Resultaten har varit blandade men spelet går helt klart åt rätt håll. Kungshamn (DM) Efter den inledande matchen mot Skärhamn i DM så mötte vi Kungshamn på hemmaplan. Vi ledde rättvist i paus efter mål av Erik Larsson. Efter paus var vi inte på tå, drog på oss en straff samt släppte in ytterligare ett mål vilket innebar att vi fick jaga i underläge 1-2. I slutminuterna får vi straff och dagens räddare Erik gör sitt andra för dagen vilket ger oss vår första poäng i årets DM. Känslan efteråt var att vi borde haft med oss alla tre poäng. Donsö (träningsmatch) Förra helgen besökte vi Donsö som huserar i division 5. Spelmässigt så var matchen jämn där vi skapar många klara målchanser men lyckas endast gör ett mål. Med kombinationen av att vi släppte några för enkla mål samt att vi inte tog vara på våra jättelägen så skrevs slutresultatet till förlust med 1-4 (stod 1-2 i 89:e minuten). Hogstorp (DM) Idag mötte vi Hogstorp (div.5) borta i DM. Vi börjar bra, tar tag i matchen direkt. Där vi varvar bra passningspel med hot i djupled. I 10:e minuten så kommer Joppe runt fint på kanten och hittar in till en fri Adde J som gör 1-0 (hockeyass på Elmer). Vi fortsätter att spela bra resten av första halvlek och Hogstorp kommer inte till några jättechanser. I halvlek så pratar vi mycket om att fortsätta och vara med direkt när domaren blåser igång matchen. Andra halvleken börjar bra, men efter 10-15 minuter så börjar vi backa hem lite mer och skydda vår ledning, vilket ger Hogstorp möjlighet att komma tillbaka in i matchen. Vi sticker dock upp i ett gäng farliga kontringar. I 88:e minuten så serverar Adde en av våra ynglingar, Max Gullmar, med en riktig smörpass som resulterar! Härlig känsla för laget, för Max som gör sitt första för säsongen och för Pelle som håller nollan! Nu ser vi fram emot sista DM-matchen nästa lördag mot Bullaren som besöker Sparbanksvallen, där vi vid vinst kan knipa andraplatsen i gruppen. Kom och stötta vårt unga Valla till fler framgångar! EN FÖR ALLA - IFK VALLA Seniorer 9 mar 0kommentarer