• Enkel resa mot Forshaga 2

Det var inget snack om saken när Munkfors2 gjorde processen kort mot gästande Forshaga IF2 i Munkfors Arena inför 64 betalande åskådare under Onsdagskvällen. Redan efter 3.23 spelat av matchen hade Munkfors ett järngrepp om matchen när Viktor Chragin Hansson stänkte in 4-0 bakom Andersson i FIF-kassen. Chragin´s 6:e mål this season ska tilläggas ;) Efter första perioden var butiken stängd då IFK Munkfors Div 3 lag hade en "ointagbar" 5-2 ledning. För det kändes så, och ännu mer då 7-2 kom 8.07 in på mittenakten. 10-3 till hemmalaget inför period 3 och det kändes inte bara så utan var nu så. IFK hade en ointagbar ledning och det var hemmalaget som styrde och ställde i detta möte. Forshaga hade farligheter och chanser och bland annat 35 skott på mål varav då 5 resulterade men matchen var hemmalagets. Jimmy Olsson gör förövrigt comeback i Munkfors-tröjan denna afton. Senast från spel i Viking och det syns ju att han ska spela högre än trean, utom tvivel. Den tredje perioden vann faktiskt gästerna med 1-2 men den sista järnvägsbulten sopade Alex Nilsson i verket och matchen slutade 11-5 till Munkfors. Segern som hittills är den största denna säsong tog laget upp ett snäpp i tabellen, förbi Charlottenberg! Redan i morgon åker laget till Kristinehamn för match och även om KHT går in som favoriter så ska matchen spelas innan poängen födelas. Ögren´s stolpskott ( Still going strong ) Gillar det skarpt IFK MUNKFORS - FORSHAGA IF 11-5 (5-2, 5-1, 1-2) Skott 42 - 35 Utv ifk 2x2 fif 1x2 ( Publik 64 ) Mål IFK: Alex Nilsson 3, Robin Törnkvist 2, Viktor Chragin Hansson 2, Emil Jansson, Henrik Lindberg, Jesper Johansson & Mika Van Wieringen Mål FIF : Isak Söderberg, Tobias Sjölander, Jesper Eriksson, Martin Rogne & Anton Gunnestrand Division 3 16 dec 2015 0kommentarer
  • IFK Munkfors 2 - Kristinehamns HT 2-7

( IFK Munkfors som chocköppnade i mötet mot KHT fick en svettig fredagskväll när 2-0 blev 2-7. Här ses IFK-Keepern Max Andersson blockera pucken när Kristinehamns HT är framme i ett farligt anfall som var nära att resultera i mål, men som ofta i matchen så var Max i vägen. I bild ses även #19 Morgan Persson som stod för en Come-back i hockeytrean ) Foto ; David Örnebrant IFK MUNKFORS 2 - KRISTINHAMNS HT 2 - 7 (2-3, 0-3, 0-1) Mål IFK2; Viktor Chragin-Hansson , Ludvig Englund Mål KHT; Viktor Svensson 2, Jacob Larsson, Linus Forsberg, Samuel Bäckström, Tobias Hedberg & Oscar Andersson +++++ #34 Max Andersson ++++ #15 Alex Nilsson ++++ #3 Kristian Lindsäth ( Noterbart är att Morgan Persson #19 noterade sin första match i IFK tröjan denna säsong och därmed gjorde come-back.) Övriga matcher ikväll slutade på följande sätt; Sunne IK - Säffle HC 10 - 3 (2-0, 4-2, 4-1) HC Flyers - Charlottenbergs HC 11 - 0 (2-0, 6-0, 3-0) Division 3 28 nov 2015 0kommentarer
  • IFK Munkfors 2 vs Sunne IK i klassiskt hockeyderby

Matchen som spelas i HockeyTrean Värmland har en tradition av härliga fighter dessa klubbar emellan, där det bjudits på vilja , kamp och hjärta för att gå segrande ur matcherna. Sunne som förra säsongen inte lyckades ta klivet upp till Div 2 är givetvis storfavoriter. Matchen har förlagts till en Måndag och denna med 23 / 11 som speldatum. Nedsläpp sker kl 20.00 och man spelar i f.d Klingevi Ishall ( Munkfors Arena ). Sunne IK som inför matchen ligger 2:a med 8 vinster och 2 förluster vann senaste drabbningen mot IFK 2 i Helmia Arena med smått fantastiska 20-1 ( Detta i omgång 4 ). Senaste mötet i seriesammanhang för Sunne IK var borta mot tabellettan HC Flyers där man fick vända hemåt tomhänta. Flyers vann med 3-1 . ( spelades 17/11 ) IFK 2 som likt Sunne också spelade mot HC Flyers i sin senaste match blev ett fall framåt då man besegrades med "endast" 7-3 i Nobelhallen inför 120 åskådare på plats. Bra match av IFK 2 i Karlskoga alltså. ( Denna match gick av stapeln 20/11 ) Varmt Välkomna till Munkfors Arena och Derbyt mellan IFK 2 - Sunne IK ( Entré för blygsamma 20:- är gällande ) Division 3 22 nov 2015 0kommentarer
  • Munkfors nära poäng efter grym slutforcering

Efter första perioden hade gästande Hammarö Chiefs ledningen med uddamålet 1-2. Dom nästan 50 åskådare som fanns på plats i Munkfors Arena fick se Hammarö öka på under mittenperioden och inför den tredje skiljde det hela 4 mål mellan Munkfors 2 och HCIF. Chiefs från Hammarö/Skoghall gick in till den tredje perioden med betryggande 2-6 och en väldigt tung uppförsbacke för hemmalaget IFK Munkfors 2 var en bitter sanning. Men...................under den tredje perioden där hela 7 mål föll noterades Munkfors för 5 av dessa och laget var väldigt nära att ta in Hammarö´s ledning som var så stor som 3-8. Med mindre än nio minuter kvar av tillställningen påbörjades en forcering av hemmalaget som även fick med sig utvisningarna i form av en lite mer fartfylld hockey. SLUTFORCERINGEN SOM NÄSTAN GAV IFK2 MINST EN POÄNG ------------------------------------------------------------------------------------------ 4-8 av Henrik Lindberg, och reduceringen till 5-8 noterades Robin Törnkvist för innan Emil Jansson fortsatte med 6-8, och Martin Hagström satte 7-8 med 18.41 på matchuret. Trots några fina lägen som kunde krönts med benämningen kvittering och likaläge så ville det sig inte för IFK 2 denna Måndagskväll. All heder till killarna som kämpade väl för att få ihop det på slutet där Robin Törnkvist gör en riktigt bra insats med sina 1+2 och även hemmalagets Henrik Lindberg som noterade 2+2 Grattis till gästerna från Ö:a som tog hem samtliga 3 poäng i andra mötet för säsongen dessa lag emellan. IFK MUNKFORS 2 - HAMMARÖ CHIEFS IF 7 - 8 (1-2, 1-4, 5-2) Mål IFK : Henrik Lindberg 2, Robin Törnkvist, Anders Widerström, Emil Jansson, Martin Hagström och Viktor Chragin-Hansson Mål HCIF : Tobias Griberg 3, Andreas Kristiansson 2, Eric Ericsson 2 och Rickard Hagberg Foto : Christer Sundström ( IFK Munkfors ) Division 3 17 nov 2015 0kommentarer
  • Vinst i bortamötet mot Forshaga 2

Det blev vinst i bortamötet mot Forshaga IF 2 när Munkfors andralag gästade Ängevi Ishall under tisdagskvällen. En jämn tillställning där vi hade 1-1 inför den tredje perioden efter en mållös mittenakt. Men den tredje perioden skulle inte bli gammal, för efter 45 sekunder spelat av densamma skulle Alexander Andersson sätta viktiga 1-2 till Munkfors. Alexander spelades fram av Viktor Chragin Hansson. 1-3 skulle komma då matchuret stod på 09:19 och målet som signerades Henrik Lindberg spelades fram av Anders Widerström Forshaga fick sedan in 2-3 och i samband med en time-out från hemmalaget så plockades Forshagas keeper Philip Gustavsson. IFK lyckades hålla undan och den andra raka 3 poängaren var ett faktum. Men det vara faktiskt FIF 2 som tog ledningen i matchen genom Viktor Qvist och då hade matchen endast hunnit bli 2.35 gammal. Kvitteringen kom ganska omgående och 1-1 satte Andreas Sälen Svensson. Sälens kvitteringsmål bevittnades av fantastiska 101 åskådare i Ängevi Ishall. Max Andersson i IFK-kassen gjorde en riktigt bra match och motade hela 42 av de 44 han fick jobba med under kvällen. Det ger Max en räddningsprocent på 95,45% ( Inte alls illa ) Forshaga IF 2 - IFK Munkfors 2 2 - 3 ( 1-1, 0-0, 1-2 ) Skott : 44-35 Period 1 02:35 1-0 Viktor Qvist EQ 04:28 1-1 Andreas Svensson (Henrik Werner, Alexander Andersson) EQ Period 2 ----------- Period 3 00:45 1-2 Alexander Andersson ( Viktor Chragin-Hansson ) EQ 09:19 1-3 Henrik Lindberg ( Anders Widerström ) EQ 14:35 2-3 Carl Rehnberg EQ Division 3 3 nov 2015 1kommentar