• Föreningsförsäljning Ifk Hammarö

Vecka 45 startar föreningsförsäljningen som i höst består av Bambusa strumpor. Varje spelare får en kasse med fem förpackningar strumpor,  där varje förpackning innehåller fem till sju par strumpor. Förpackningarna säljs för 200kr. Mera information kommer i samband med försäljningsstart. INFO OM STRUMPORNA:     •    Miljövänliga strumpor tillverkade av bambu.     •    Strumporna är i Onesize, töjer ut sig vid användning och krymper tillbaka i tvätt.     •    Ankelstrumporna säljs i 7-pack Onesize 36-44     •    De klassiska strumporna säljs i 5-pack. Onesize 38-45  Produkter - Bambusa.se (https://bambusa.se/produkter/) För juniorlaget är det Malin Wåhlander som samordnar försäljningen. Dam Junior (F04-06) 5 nov 2023 0kommentarer
  • Årets julklappstips

Perfekta julklappen - passa på att beställa denna nya föreningshoodie. Sista beställningen söndag (22/10). Beställning Mejla: elinapetrakos@gmail.com (märk: Hoodie) Notera: (se mer på bilden) SR eller JR + ev om du vill lägga till Namn Glöm inte dina kontaktuppgifter. Dam Junior (F04-06) 20 okt 2023 1kommentar
  • Klassiska Redbergslid besegrade

Damjuniorerna har inlett säsongen med två vinster och en heroisk upphämtning på de tre inledande seriematcherna i F 19-17 Väst Norra 2. Tibro och Redbergslid har fått se sig besegrade av IFK-tjejerna. 8 oktober IFK HAMMARÖ - TIBRO HK 34-24 (19-12) Mål, IFK: Clara Finnsgård 8, Stina Wåhlander 8, Lovisa Johansson 5, Tova Jarmyr 4, Hanna Melchert 3, Alice Ackerot 2, Alice Christensen 2, Ida Kristiansson 1, Nellie Forssten 1. Målvakt, IFK: Ellie Lindholm. Mål, THK: Linn Åkerberg 8, Nora Leijon 5, Alva Gertsson 3, LowaThom 3, Alva Axén Wallin 2, Elsa Lennartsson Bring 2, Hildur Grahn 1. Notering: IFK gjorde ett ryck under två minuter från drygt elva minuter, från 6-4 till 10-4. Eft försprång THK inte orkade hämta in, utan hemmalaget kunde dra ifrån ytterligare. 14 oktober REDBERGSLIDS IK - IFK HAMMARÖ 21-26 (13-14) Mål, RIK: Frida Wedenby 3, Ellen Niklasson 3, Philippa Nilsson 3, Ellen Svensson 3, Sonja Larsson 3, Åsa Wanloo 3, Rut Juhlin 2, Leonora Stein 1. Mål, IFK: Lovisa Johansson 6, Clara Finnsgård 4, Stina Wåhlander 4, Tova Jarmyr 4, Saga Hedborg 4, Hanna Melchert 2, Alice Christensen 1, Ida Kristiansson 1. Målvakt, IFK: Ellie Lindholm. Notering: Jämn match där lagen följdes åt i målprotokollet. IFK lyckades få en fyramålsledning med cirka 14 minuter kvar och efter det orkade inte RIK resa sig. Saga Hedborg gjorde sin första DJ-match för IFK. 18 oktober IFK HAMMARÖ - IF HELLTON 21-22 (9-15) Mål, IFK: Stina Wåhlander 3, Tova Jarmyr 3, Hanna Melchert 3, Ellie Lindholm 3, Alice Christensen 2, Lovisa Johansson 2, Saga Hedborg 2, Clara Finnsgård 2, Sara Gordon 1 (Ida Kristiansson). Målvakt, IFK: Linnea Johansson. Mål, IFH: Victoria Glennert 5, Alva Ståhlberg 4, Saga Dahlstedt 3, Rut Björnstad 3, Ella Nygren 3, Linnea Magnusson 2, Alice Björlin 1, Meja Jägrud 1. Notering: IFK låg under stort i paus och det växte ytterligare till 9-17 fem minuter in i andra akten, då tog hemmalaget timeout. Efter ett kort snack och med publiken (fullsatt) i ryggen gjorde IFK sju raka mål och vid 18-18 var man ifatt Karlstadslaget. Då ryckte Hellton till 18-21 och IFK fick återigen jaga... och var mycket nära att få med sig ett oavgjort resultat. En heroisk upphämtning som nästan räckte hela vägen. Linnea Johansson som gjorde sin första match i IFK damjunior spikade igen kassen under andra halvlek. TABELL Nästa hemmamatch Lördagen den 18 november klockan 15.00 IFK Hammarö - KFUM Trollhättan Dam Junior (F04-06) 19 okt 2023 3kommentarer