Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Hammarö Dam Junior (F04-06)

Referat: HK Guldkroken Hjo - IFK Hammarö F04/05

Idag möter vi HK Guldkroken Hjo på bortaplan vilket slutar i en härlig och välförtjänt vinst. Vi får till ett tufft försvar från start och detta sätter ribban för matchen. I första halvlek följs vi åt målmässigt men vi kan ta pausvila med 2 mål upp. Efter vilan känner vi oss hoppfulla och taggade och startar även andra halvleken bra och är strax uppe i en 5 målsledning. Efter flera anfall med missade skott är vi dock uppe i lika läge igen. Tjejerna skärper till sig och de sista 10 minuterna slutar 7-2 till oss. Så roligt att se att vi kan tagga till igen trots att de kom ikapp vår första 5 målsledning då detta är något vi annars brukar ha problem med. Starkt jobbat av alla tjejer, en match med ett supertufft försvar som håller hela matchen men även ett anfallsspel som har mer fart än vad vi brukar se och många fina handbollslir visas upp. Extra stort beröm till Clara som får spela M6 och center vilket är 2 ovana positioner men som hon klarar galant. Malin som i andra halvlek läser flera spelare och stänger till i viktiga lägen. Joline som verkligen hade sin match idag där allt satt som det skulle. Tack för en rolig match idag tjejer och grattis till en välförtjänt vinst!!