• Referat: HK Silwing/Troja - IF Hellton

Gruppfinal! Den börjar inte bra alls för våran del vi missar eller har tekniska fel och straffas direkt av Silwing som kontrar framgångsrikt på oss. Efter 10 minuter står det 1-7, vi tar timeout och pratar om vad vi behöver jobba med, Spelet blir bättre och vi börjar sakta att plocka in mål på Silwing. Vi har ändå ett underläge med 8-11 i halvtid. Vi försöker hitta lite lösningar i vårt anfalsspel i halvtid och känner oss ändå pågång efter den tunga starten.I Början av andra dra silwing ifrån igen och leder med 5 mål efter 5 minuter. Då vaknar vi till och vi börjar hitta lösningar i anfall och kan börja knapra in igen. Vi går förbi och leder med 2 mål med 3 minuter kvar. Vi gör ett tekniskt fel och Silwing kontrar in ett mål. Klockan går och det är 30 sekunder kvar och vi passar bollen i händerna på en silwingspelare. De får ställa upp och får in bollen till M6 som vi tar men de får en straff och klockan tjuter. Slut på matchen och de har en straff, om de gör mål och det blir lika så blir det svårt för oss att vinna gruppen med den sämre målskillnaden vi har.Straffen går och Maja är på bollen som går stolpe ut!!! Vi vinner matchen och är i stort sett klara grpp segrare! F-04 4 okt 2015 0kommentarer
  • Referat: Falu HK - IF Hellton

En riktigt dålig start på matchen och bi ligger unde med 0-3 efter 6 minuter, Vi försöker att få ordning på spelet men vi lyckas inte alls med det. men vi lyckas ändå dra ifrån lite i halvtid. Andra halvlek börjar vi betydligt bättre och går snabbt ifrån och spelar sedan bara klart matchen och ser till att vi vinner den bara. F-04 3 okt 2015 0kommentarer
  • Referat: Finspångs HK - IF Hellton

Första matchen i SM startar vi riktigt bra. Sedan blir det en match med mycket slarv och många felbeslut. Vi vinner ändå med 25-8 men har mycket mer att hämta i spelet. F-04 3 okt 2015 0kommentarer
  • Referat: IF Hellton F99 - IFK Åmål

Första seriematchen för säsongen. Med många spelare borta fick vi ställa upp med det som fanns kvar och det blev två stycken på bänken och Sandra fick testa att stå i mål. Sandra gjorde en bra match i mål då hon aldrig stått tidigare. Vårt försvarsspel fungerar inte riktigt som vi vill och Åmål får springa igenom vårt försvar lite för enkelt. Anfallsspelet börjar bli lite bättre med tajming och samspel. Blir kanske lite svårare när det inte finns så många att byta med men vi genomför ändå matchen på ett okej sätt. Nu laddar vi för SM i falun nästa helg. F-04 26 sep 2015 0kommentarer